ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα το πρόγραμμα «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στη Περιφέρεια Ιονίων Νήσων».
22/10/2020
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

foto_F18999.png 

Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα το πρόγραμμα «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στη Περιφέρεια Ιονίων Νήσων».

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου από το Επιμελητήριο Λευκάδας, με ευρεία συμμετοχή ενδιαφερομένων, η ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα το πρόγραμμα «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων».

Ομιλητές ήταν στελέχη της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας και Αντιπρόεδρος Διαχειριστικής Αρχής κος Σκιαδαρέσης Σωτήρης, ο προϊστάμενος της ΕΥΔ Ιονίων νήσων κος Ασπιώτης Κωνσταντίνος και η Διευθύντρια Διαχειριστικής Αρχής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ.Μάγδα Πετροπούλου.

Στο τέλος της παρουσίασης απαντήθηκαν ερωτήσεις και έγινε συζήτηση εφ’  όλης της ύλης.

To πρόγραμμα  αφορά ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων που αντιμετωπίζουν ανεπάρκεια ρευστότητας και υφίστανται σημαντικές ζημίες λόγω των επιπτώσεων από τα μέτρα για τον περιορισμό της έξαρσης της νόσου COVID-19 με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης. Πρωταρχικός στόχος της δράσης είναι να παρασχεθεί στοχευμένα, δημόσια στήριξη προκειμένου να διασφαλιστεί ότι στην αγορά θα υπάρξει επαρκής ρευστότητα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της νόσου COVID-19.

Η δημόσια χρηματοδότηση καλύπτει Κεφάλαιο Κίνησης ίσο με το 50% των εξόδων της επιχείρησης το 2019 με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης τα 3.000,00€ και μέγιστο τα 30.000,00€.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την τηλεδιάσκεψη στο σύνδεσμο που ακολουθεί: https://www.youtube.com/watch?v=dSeZiyTLZXY&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0MlcKuXpD5cyho7_NiKBIZ42oTHrPKkGfZuIl-Az83MSveqURHKoDvZBQ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Επιμελητήριο ή να τηλεφωνείτε στο 2645021754. Υπάλληλος Διαχειριστικής για τη Λευκάδα κα Αγλαΐα Κυριάκου

 

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

 

 

 

covid_F15289.png

 

 

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ