ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Ε.Ο.Α.Ε.Ν. Κ. ΣΩΤΗΡΗ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ
08/10/2020
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

1_F1530.jpg

2_F1556.jpg

Συνάντηση με τη νέα Γενική Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κα Βίκυ Λοΐζου είχε χθες 7/10/2020 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας και Πρόεδρος του Ε.Ο.Α.Ε.Ν. κ. Σκιαδαρέσης Σωτήρης.
Ο Πρόεδρος αφού πρώτα της ευχήθηκε και από κοντά κάθε επιτυχία στο έργο της, την διαβεβαίωσε ότι τόσο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Λευκάδας όσο και του Ε.Ο.Α.Ε.Ν. βρίσκονται στη διάθεση της για κάθε αγαστή συνεργασία που στοχεύει στην προώθηση και ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο τουρισμός στις νησιωτικές περιοχές, σ΄ αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την οικονομία και τον τουρισμό της χώρας.
Επίσης, συμφωνήθηκε από κοινού η ανάγκη επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου που είναι και ο κεντρικός εθνικός στόχος για τον τουρισμό και επισημάνθηκαν τομείς συνεργασίας για να αυξηθεί το πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα για τον τουρισμό, αξιοποιώντας την εμπειρία του κορονοϊού που δημιούργησε ιδιαίτερες συνθήκες.
Αργότερα, το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών κ . Τριαντόπουλο κατά την οποία συζητήθηκε το πλέγμα μέτρων της κυβέρνησης για τη στήριξη των πληγέντων επαγγελματιών από τον κυκλώνα «Ιανό».
Επίσης, με γνώμονα την προστασία της επιχειρηματικής κοινότητας, ο κ. Σκιαδαρέσης έθεσε στον Γενικό Γραμματέα σχετικές προτάσεις αναφορικά με ελαφρύνσεις και ρυθμίσεις προς όλες τις επιχειρήσεις που έχουν δεχθεί το ισχυρό χτύπημα από την κρίση της πανδημίας, οι οποίες θα εξεταστούν.
Στο τέλος της συνάντησης, έγινε προετοιμασία της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα στη Λευκάδα που είναι προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη 8/10.
Αναμένουμε και τους δύο να τους φιλοξενήσουμε στο νησί μας εντός των ημερών.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

 

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ