ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ''CEnTOUR Circular Economy in Tourism''
11/11/2020
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Η ακόλουθη έρευνα έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο του πακέτου εργασίας 1 του ευρωπαϊκού έργου "CEnTOUR Circular Economy in Tourism" στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος το Επιμελητήριο Ξάνθης.

Ο στόχος του έργου είναι να υποστηρίξει τις ΜΜΕ στον τουριστικό τομέα ώστε να προσεγγίσουν βέλτιστα τις προκλήσεις της μετάβασης από ένα γραμμικό σε ένα κυκλικό οικονομικό μοντέλο. Αυτή η μελέτη στοχεύει στην ανάπτυξη ενός προγράμματος κατάρτισης για τις ΜΜΕ του τουρισμού ώστε να τους παρέχει τις απαραίτητες δεξιότητες, γνώσεις και την κατάλληλη νοοτροπία και πόρους για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων προς μια κυκλική οικονομία, αυξάνοντας την ικανότητά τους να επανεξετάζουν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα, προϊόντα και υπηρεσίες.

Ο στόχος της έρευνας είναι να κατανοήσει τι πραγματικά γνωρίζουν οι τουριστικές ΜΜΕ για την κυκλική οικονομία και ποια είναι η τρέχουσα εφαρμογή της ιδέας στον οργανισμό τους. Εκτός αυτού, αυτή η έρευνα αποσκοπεί στην κατανόηση του τι χρειάζονται οι ΜΜΕ για να πραγματοποιήσουν αυτήν τη μετάβαση προς την κυκλική οικονομία.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSenTeny9-s5pCBz1pT9g4-tVT__plNXwoZKWKuf9HiBzrexvw/viewform?usp=sf_link


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ