ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Διαβούλευση στα Πλαίσια του έργου CIRCLE-IN για την διαμόρφωση του σχεδίου διατηρησιμότητας (follow-up plan) σου έργου CIRCLE-IN
23/10/2020
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

circlein_F18220.jpg

Αξιότιμε Κύριε/α 

Στα πλαίσια του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας (Interreg) V/A Ελλάδα-Ιταλία (EL-IT) 2014-2020, το συγχρηματοδοτούμενο έργο CIRCLE-IN, στοχεύει στην προώθηση πρακτικών Κυκλικής Οικονομίας μέσω της παροχής σχετικών εργαλείων σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες στην κατεύθυνση της ενίσχυσης των δυνατοτήτων και άρα της ανταγωνιστικότητας τους.

Η παρούσα ενημέρωση αφορά στην ανάπτυξη του  σχεδίου διατηρησιμοτητας (follow-up plan) σου έργου CIRCLE-IN, για την αναπαραγωγή και την πολλαπλασιαστικότητα των αποτελεσμάτων του.

Το ερωτηματολόγιο έχει δομηθεί σύμφωνα με τους αρχικούς στόχους που τέθηκαν και αναφορικά με κάθε εργαλείο ή εφαρμογή που έχει παραχθεί. Στοχεύει στην αξιολόγηση της αποτελεσματικότητα τους βάση της οποίας θα αξιολογηθεί και η βιωσιμότητα και πολλαπλασιαστικότητα των δράσεων αυτών μετά το πέρας του έργου, μέσω συγκεκριμένων κατευθύνσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, σας καλούμε να συμμετάσχετε στην σχετική διαβούλευση μέσω της συμπλήρωσης του σχετικού ερωτηματολογίου, ακολουθώντας το παρακάτω link.

Το ερωτηματολόγιο διατίθεται στην αγγλική γλώσσα.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι και τις 4.11.2020.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfnIGw-hACJwqxIYiE6TCSCCLJEZYwrsQDsiGzpFKFoHuEZIg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ