ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας και Προέδρου του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν) με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων
18/04/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

SYNANTISIMETONPERIFEREIARCHIIONIONNISON_F12875.jpg

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας και Προέδρου του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν) με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας και νέος Πρόεδρος του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης  Ελληνικών Νησιών  (Ε.Ο.Α.Ε.Ν),  κ. Σκιαδαρέσης Σωτήρης, επισκέφτηκε τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο, τη Δευτέρα στο γραφείο του στην Κέρκυρα. Η επίσκεψη αυτή αποτελεί την αρχή ενός κύκλου επισκέψεων που θα πραγματοποιήσει ο Προέδρος  του Ε.Ο.Α.Ε.Ν σε όλες τις Περιφέρειες των νησιωτικών Επιμελητηρίων για να συζητήσει τα προβλήματα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο οι Περιφέρειες θα μπορούσαν να συνεργαστούν με τα Επιμελητήρια ώστε να ενισχύσουν τους επαγγελματίες-συναδέλφους.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν,  μεταξύ άλλων, θέματα των νέων καθηκόντων του νεοκλεγέντα Πρόεδρου σε σχέση με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, με άξονα πάντα την εύρυθμη και αποτελεσματική συνεργασία των δύο πλευρών.  Συζητήθηκε αναλυτικά η ανάληψη από κοινού πρωτοβουλιών για τη στήριξη των επαγγελματιών, οι συνέργειες που μπορούν να δημιουργηθούν, καθώς και η κοινή συμμετοχή της Περιφέρειας και των Επιμελητηρίων σε εκθέσεις τουρισμού και τροφίμων.

Αναφορά έγινε επίσης σε μια παλαιότερη ιδέα του κ. Σκιαδαρέση σχετικά με την προώθηση και στήριξη του ενδοπεριφερειακού μαθητικού τουρισμού στα Ιόνια νησιά καθώς και οι ενδεχόμενες παρεμβάσεις που μπορεί να κάνει από την πλευρά της η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ώστε να συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση.

Κοινός στόχος και των δύο πλευρών αποτελεί η διεύρυνση λύσεων και προτάσεων για ουσιαστική στήριξη, μέσα από μία στενή συνεργασία με ουσιαστικές και παραγωγικές συναντήσεις.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ