ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνάντηση Προέδρου Επιμελητηρίου Λευκάδας με τον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας
07/03/2023
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

pyrosvestiki_F-1110028437.jpg

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

         Λευκάδα,  6-3-2023

Συνάντηση Προέδρου  Επιμελητηρίου Λευκάδας με τον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

 

Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λευκάδας, κ. Σκιαδαρέση Σωτήρη, επισκέφθηκε την Παρασκευή 3 Μαρτίου το πρωί, ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Λευκάδας, Πύραρχος, Κωνσταντίνος Τσίκας.

Ο κ. Σκιαδαρέσης συνεχάρη τον Διοικητή για την ανάληψη των νέων καθηκόντων και η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα. Του ευχήθηκε δε ολόψυχα καλή και δημιουργική θητεία, με κύριο μέλημα την ασφάλεια και την προστασία όλων και την προσφορά στην τοπική κοινωνία.

Ο Διοικητής κ. Τσίκας με την σειρά του ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου  για την συνάντηση και έτεινε χέρι συνέργειας με στόχο πάντα την προστασία του δασικού και επαγγελματικού πλούτου της περιοχής. 

Αναλύθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζει η πυροσβεστική υπηρεσία στην Λευκάδα, ενώ ο κ. Σκιαδαρέσης μέσα από την μακροχρόνια εμπειρία του, από το 1999,  ως μέλος εθελοντικής ομάδας,  στα συντονιστικά όργανα του νησιού,  συζήτησε με τον κ. Τσίκα προβλήματα και προτάσεις βελτίωσης με γνώμονα την ασφάλεια. Υπογραμμίστηκε τέλος, ο ανθρωποκεντρικός ρόλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδας που συνεχώς αναβαθμίζεται παρέχοντας υπεύθυνη υπηρεσία στον πολίτη, προστατεύοντας την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό κεφάλαιο. 

Στο πλαίσιο της αναζήτησης κοινών πεδίων  συνεργασίας, οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα σταλεί ενημερωτικό υλικό της Πυροσβεστικής για να το προωθήσει ο φορέας  στα μέλη του  ενόψει της θερινή περιόδου. Παράλληλα, ο Πρόεδρος προσκάλεσε τον κ. Διοικητή στο σχολείο επιμόρφωσης επαγγελματιών τουρισμού που θα διεξαχθεί στις 10-12 Μαρτίου προκειμένου να κάνει μια σύντομη παρουσίαση για θέματα πυρασφάλειας.

 

                                                                                                                        ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ