ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Αργυρό Βραβείο - Tourism Awards 2015
16/03/2015
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑργυρόΒραβείο - Tourism Awards 2015

logo_F7810.jpg

Mια μεγάλη διάκριση για το Επιμελητήριο αλλά και το νησί της Λευκάδας επιφύλασσε η απονομή των Βραβείων «TourismAwards 2015», που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στην εκδήλωση, η οποία καλύφθηκε δημοσιογραφικά από πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης, σημειώθηκε μια πρωτόγνωρη προσέλευση εξακοσίων περίπου υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες τουριστικές εταιρείες και φορείς του τουρισμού στην χώρα μας.

Στο Επιμελητήριο Λευκάδας απονεμήθηκε το αργυρό βραβείο στην κατηγορία Travel & Transportation για την υποψηφιότητα «Αύξηση εισερχόμενου τουρισμού στη Λευκάδα, που επιτεύχθηκε με την σύνδεση νέων αεροπορικών συνδέσεων και την ένταξη της Λευκάδας για πρώτη φορά σε πρόγραμμα κρουαζιέρας». 

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Σωτήρης Σκιαδαρέσης μαζί με τον συνεργάτη του φορέα σε θέματα τουρισμού, Γιάννη Μιχαηλίδη, ενώ κατά τη διάρκεια της απονομής παρουσιάζονταν σε μεγάλη οθόνη - video το νησί της Λευκάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα δεκάδες κυριολεκτικά βραβεία (πάνω από σαράντα) μετείχαν καταξιωμένες ιδιωτικές εταιρείες του ελληνικού τουρισμού (όπως MinoanLines, Hilton, Grecotel, Aldemar, LouisHotels, Manessis, TUI, κτλ), ενώ στο τομέα δημοσίων φορέων (Περιφέρειες, Δήμοι, Λιμάνια, Επιμελητήρια, κτλ) υπήρχαν μόνο επτά βραβευθέντες μεταξύ των οποίων και το Επιμελητήριο Λευκάδας.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα Tourism Awards αποτελούν το σημαντικότερο θεσμό βραβείων στον ελληνικό τουριστικό χώρο και  διοργανώνονται από την Boussias Communications και την έκδοση Hotel & Restaurant, τελούν δε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ. Στόχος του θεσμού είναι η ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών και πιο καινοτόμων πρωτοβουλιών από επιχειρήσεις και φορείς του ελληνικού τουρισμού.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στη μεγάλη αυτή διάκριση, τις αεροπορικές εταιρείες και την εταιρεία κρουαζιεροπλοίων, που μας εμπιστεύτηκαν και πίστεψαν στην προσπάθεια που καταβάλλουμε. Ιδιαιτέρως, όμως, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την αεροπορική εταιρία AegeanAirlinesκαι τα στελέχη της, ειδικότερα δε τον Διευθυντή Πωλήσεων της εν λόγω εταιρίας, κ. Στέφανο Σαδόπουλο, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και την άψογη συνεργασία που είχαμε κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

 

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ