ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ''ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ & ΠΑΡΟΧΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ''
21/04/2022
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 20/4/2022 στο Επιμελητήριο ημερίδα με θέμα "Ρύθμιση οφειλών και παροχή δεύτερης ευκαιρίας" σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών. Κεντρική ομιλήτρια ήταν η κ. Μαριαλένα Αθανασοπούλου, Ειδική Γραμματέας Ιδιωτικού Χρέους όπου μαζί με τους συνεργάτες της παρουσίασαν αναλυτικά το θεσμικό πλαίσιο της ρύθμισης και απάντησαν σε θέματα που αφορούν το θεσμικό πλαίσιο για τη ρύθμιση και την απαλλαγή οφειλών-παροχή δεύτερης ευκαιρίας.  Στη εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Α. Καββαδάς και ο αντιδήμαρχος κ. Α. Γαζής. Συζητήθηκε ακόμη ο εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών για τις επιχειρήσεις όπου με βάση εισοδηματικά κριτήρια προβλέπεται και η αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία σε έως 240 δόσεις και σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε έως 420 δόσεις.

Αναπτύχθηκε  το θέμα της ρύθμισης οφειλών μέσω της διαδικασίας της εξυγίανσης επιχειρήσεων, το μηχανισμό έγκαιρής προειδοποίησης για τις επιχειρήσεις ως καινοτόμο εργαλείο πρόληψης κινδύνων που απειλούν τη βιωσιμότητα τους. 

 

Ευελπιστούμε σε περαιτέρω στενή συνεργασία μεταξύ της Ειδικής Γραμματείας Ιδιωτικού Χρέους και του Επιμελητηρίου για την καλύτερη ενημέρωση των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών για τη ρύθμιση των οφειλών τους.

 

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Σ. Σκιαδαρέσης 

f1_F2027.png

 

f2_F2197.png

 

 

f3_F2347.png

 

f4_F2458.png                                      

f5_F2513.png

 

 

f6_F2569.png


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ