ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Διεξήχθη στη Ρόδο η Γ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος
17/04/2019
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

 2e__V-(269)_F16358.jpg

 

Στη Ρόδο, στις 12 και 13 Απριλίου 2019, διεξήχθη η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Πρόεδροι και εκπρόσωποι των 59 Επιμελητηρίων της Χώρας συμμετείχαν στις εργασίες της, ενώ παρίστανται  και   ανώτατοι κυβερνητικοί παράγοντες και εκπρόσωποι εθνικών και διεθνών επιχειρήσεων και οργανισμών.

NN1_7354_F19879.jpg

Δήλωση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας  κ. Σωτήρη Σκιαδαρέση: «Η υπεροφορολόγηση κυριολεκτικά «εξάντλησε» μία ολόκληρη κοινωνική τάξη αλλά και τις επιχειρήσεις που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας, δηλαδή τις μικρομεσαίες. Και είναι κάτι που και το Επιμελητήριο μας είχε επισημάνει εδώ και πολύ καιρό. Οι επιχειρήσεις δοκιμάζονται καθημερινά με τη γραφειοκρατία και την έλλειψη ρευστότητας που είναι τα κυριότερα ζητήματα που τις απασχολούν. Σε μια εποχή που έχουν φύγει από την Ελλάδα 500.000 συμπολίτες μας κατά τη διάρκεια της κρίσης, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον αλλού, εμείς πρέπει να συμβάλλουμε ώστε να αξιοποιηθούν οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις εδώ.

Αυτό που πάντα έλεγα και εξακολουθώ να υποστηρίζω και να πιστεύω ακράδαντα είναι ότι στόχος μας, ήταν και είναι, η χώρα μας να μπει σε μια φάση «τουριστικής ωριμότητας».  Την τελευταία 6ετία, παρά την οικονομική κρίση, ο ελληνικός τουρισμός έκανε σημαντικά βήματα προς αυτόν το στόχο.

Τώρα χρειάζεται το καθοριστικό βήμα. Αυτό που θα μας αλλάξει κατηγορία.

Και αυτό το βήμα οφείλουμε, πρέπει, είναι αναγκαίο να το κάνουμε μαζί με όλους τους εμπλεκόμενους.

Όχι άλλες διαπιστώσεις του προβλήματος αλλά ρεαλιστικές δράσεις που θα ενισχύσουν τις επιχειρήσεις της χώρας και θα δώσουν προοπτική ανάκαμψης της οικονομίας μας. Μόνο έτσι υπάρχει πιθανότητα διάσωσης και ανάπτυξης των επιχειρήσεων μας και αύξηση των θέσεων εργασίας».

 kee_F22654.jpg

NN1_7658_F20160.jpg

 NN1_7676_F19693.jpg

 

 

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ