ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επίσκεψη του Τομεάρχη Υγείας της Ν.Δ. Βασίλη Οικονόμου στο Επιμελητήριο Λευκάδας
12/03/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

DSCF0082_F11545.JPG

Την Παρασκευή 9 Mαρτίου το μεσημέρι ο Τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. Βασίλη Οικονόμου, επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Λευκάδας στα πλαίσια του κύκλου επισκέψεων και επαφών που έχει προγραμματίσει στα Ιόνια Νησιά. Τον κ. Οικονόμου υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέσης, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Σκληρός, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γαζής, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Αρματάς, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Κατωπόδης και τα μέλη του Δ.Σ. του φορέα κ. Άγριος και κ. Λιβιτσάνος. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Καββαδάς Αθανάσιος,  ο πρώην Βουλευτής Λευκάδας κ. Βεργίνης Ξενοφών, o πρώην Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Σπύρου Σπύρος, ο Τομεάρχης Ν.Δ. για την Λευκάδα κ. Ανδριόπουλος Ιωάννης, ο  πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Λευκάδας κ. Γρηγορόπουλος Ιωάννης, , ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λευκάδας κ. Παπαχρήστος Βασίλης, και η πρώην υποψήφια Βουλευτής κα Γεωργία Αυγερινού.

 

Eikona2_F11496.jpg

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα  και  τα εμπόδια που το κράτος δημιουργεί καθημερινά στην επιχειρηματικότητα αλλά και στον τουρισμό. Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε επίσης και στην έλλειψη υποδομών στο νησί μας που αναμφισβήτητα θέτει σημαντικά εμπόδια στη συνεχή ποιοτική αναβάθμιση, διεύρυνση και διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος της Λευκάδας.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου παρουσίασε και ανέλυσε τις δυσλειτουργίες του επιχειρηματικού κόσμου του νησιού που πηγάζουν από τις ελλείψεις αυτές, προκειμένου να δοθούν συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες λύσεις.

 Eikona1_F11382.jpg

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ