ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΝΕΑ  ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ 2021’
28/04/2021
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

images_F20641.jpg

 

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΝΕΑ  ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ 2021’

Ξεκινάει το εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη λειτουργία ξενοδοχείων και καταλυμάτων, σύμφωνα με τα νέα πρωτόκολλα.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας, έπειτα από τη δημοσίευση της νέας ΚΥΑ για τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19, ανακοινώνει την ημερομηνία διεξαγωγής του απαραίτητου δωρεάν εκπαιδευτικού σεμιναρίου προκειμένου τα μέλη του να ενημερωθούν έγκαιρα και έγκυρα και να προετοιμαστούν σωστά για το άνοιγμα της φετινής σεζόν.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021, 10.00-12.00 μέσω της πλατφόρμας Webexπου διαθέτει το Επιμελητήριο Λευκάδας,  στον εξής σύνδεσμο:

2021 NEA ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ

https://e-meeting.webex.com/e-meeting/j.php?MTID=mf1780a60ba6a4203b2a548ef48201040

Meetingnumber: 163 383 6220

Password: 4MSjNN82gB5

Όπως ορίζει η νέα εγκύκλιος, η παρακολούθηση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι υποχρεωτική και συνδέεται με την ασφαλή και νόμιμη λειτουργία κάθε επιχείρησης διαμονής. Έτσι, απαιτείται εκ νέου εκπαίδευση του ιδιοκτήτη ή διευθυντή του καταλύματος:

  • από 1 έως 50 δωματίων: εκπαίδευση ενός ατόμου ανά κατάλυμα
  • άνω των 50 δωματίων: εκπαίδευση ενός ατόμου ανά υπηρεσία/τμήμα καταλύματος

Η προθεσμία ολοκλήρωσης εκπαίδευσης του ιδιοκτήτη/συντονιστή για την τουριστική περίοδο 2021 πρέπει να γίνει έως 15.06.2021 από συνεργαζόμενους φορείς (όπως είναι το Επιμελητήριο Λευκάδας).

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί η απαραίτητη βεβαίωση παρακολούθησης. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε όπως στο όνομα και το email να βάλετε τα πραγματικά στοιχεία για την έγκυρη έκδοσή της.

Με βάση τα όσα γνωρίζουμε έως σήμερα, το σήμα πιστοποίησης Health First παραμένει σε ισχύ. Για όσους δεν έχουν εκδώσει το σήμα, αυτό εκδίδεται από το Υπουργείο Τουρισμού https://www.healthfirsttourism.gr Η επανέκδοση του σήματος πιστοποίησης Health First απαιτείται σε περίπτωση αλλαγής προσώπου υπευθύνου για την εφαρμογή του σχεδίου διαχείρισης.

 

     Για το ΔΣ του Επιμελητηρίου Λευκάδας

Ο Προέδρος

Σκιαδαρέσης Σ. Σωτήρης

 

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ