ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Τηλεδιάσκεψη των μελών του Περιφερειακού Επιμελητηριακό Συμβούλιου Ιονίων Νήσων με τον Γ. Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουτουλάκη για το μεταφορικό ισοδύναμο
25/06/2021
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

2_F29902.png

Με πρωτοβουλία του κ. Σκιαδαρέση, Προέδρου του Ε.Ο.Α.Ε.Ν. και του Επιμελητηρίου Λευκάδας, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη των μελών του Επιμελητηριακού Περιφερειακού συμβουλίου με τον Γενικό Γραμματέα  Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουτουλάκη, το απόγευμα της Τετάρτης 23/6/2021.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και ο Προϊστάμενος Δ/νσης Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γαλανόπουλος.

Τα μέλη, ως νησιώτες επιχειρηματίες εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους  για την τοποθέτησή του κ. Κουτουλάκη στην σημαντική αυτή θέση του Γ.Γ.,  γιατί μέσα από την πολύχρονη συνεργασία γνώρισαν την άριστη επιστημονική του  κατάρτιση, την προσφορά του στην νησιωτική και περιφερειακή ανάπτυξη, και ιδιαίτερα την σημαντική συνεισφορά του στην πρόσφατη νομοθετική πρωτοβουλία για τη θεσμοθέτηση μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής στον νησιωτικό χώρο.

Τα μέλη του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων, κ. Κόττης και κ. Τσίπηρας εκ μέρους του Επιμελητηρίου Ζακύνθου, κ. Σπαθής εκ μέρους του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς, κ. Σπαής και κ. Μέξας εκ μέρους του Επιμελητηρίου Κέρκυρας  και κ. Σκιαδαρέσης  εκ μέρους του Επιμελητήριου Λευκάδας,  συζήτησαν εκτενώς με τον  Γ.Γ. για το μέτρο του μεταφορικού ισοδύναμου.

Ο Πρόεδρος κ. Σκιαδαρέσης για ακόμη μια φορά ζήτησε από τον Γενικό Γραμματέα να εξετάσει την δωρεάν μετακίνηση των κάτοικων των μικρών νησιών προς τα μεγαλύτερα νησιά (έδρες), προκειμένου να καλύψουν τις  βασικές ανάγκες τους, όπως ιατροφαρμακευτική κάλυψη, αγορές, κ.α

Και οι δύο πλευρές συμφωνήσαν να εντατικοποιηθεί η στενή και παραγωγική συνεργασία, προκειμένου να συνεχιστούν οι πολιτικές που διασφαλίζουν ανάπτυξη στα νησιά μας και ευημερία στους κατοίκους τους. 

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

 

1_F29194.png 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ