ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-COOK FOR UKRAINE
08/04/2022
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

Το Σάββατο 26/3/2022 διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από το Επιμελητήριο Λευκάδας εκδήλωση για τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία και υποστήριξη της δράσης CookForUkraine. Συλλέξαμε είδη πρώτης ανάγκης και υγειονομικό υλικό όπου μέσω του Ερυθρού Σταυρού θα αποσταλούν σε εμπόλεμες περιοχές. Στην εκδήλωση συμμετείχαν Ουκρανοί που διαμένουν στη Λευκάδα καθώς και πρόσφυγες όπου έφυγαν από την Ουκρανία με την έναρξη των εχθροπραξιών και βρήκαν καταφύγιο στο νησί μας. Την εκδήλωση κάλυψε σε ζωντανή σύνδεση η εκπομπή Σαββατοκύριακο με το Μάνεση, όπου και ευχαριστούμε θερμά (δείτε το απόσπασμα στο fb του Επιμελητηρίου https://www.facebook.com/epimelhthrio.lefkas/videos/357523956315047)
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τα καταστήματα Σκλαβενίτης, Market In, την επιχείρηση Eurofood Ποιότητα ΑΕ και την βιοτεχνία παραγωγής μασκών Mediqual για τις μεγάλες δωρεές τους. Ακόμη ευχαριστούμε όλες τις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στη πρόσκληση μας για βοήθεια και όλους τους συμπολίτες μας που συνέβαλαν στη προσπάθεια μας. Ρουχισμός παραδόθηκε και σε πρόσφυγες που διαμένουν στο νησί μας.
Την Παρασκευή 01/04/2022 οι δωρεές μαζί με μια αρκετά μεγάλη ποσότητα τροφίμων που επιχορήγησε έπειτα από απόφαση του ΔΣ το Επιμελητήριο, απεστάλησαν με την βοήθεια της ACS στο παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού στο Αγρίνιο για να σταλούν στην Ουκρανία.
Το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να βρίσκεται πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.
Για το ΔΣ του Επιμελητηρίου Λευκάδας
Ο πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης
11_F11607.png
3_F11741.png
4_F11865.png
1_F12022.png
5_F12166.png


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ