ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Νομική στήριξη σε θέματα εταιρειών- ΓΕΜΗ
13/05/2022
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

 images_F4400_F24512.jpg
Νομική στήριξη σε θέματα εταιρειών- ΓΕΜΗ
Οι αυξημένες ανάγκες και ιδιαιτερότητες στον τρόπο λειτουργίας του θεσμού του Γ.Ε.ΜΗ, ιδιαιτέρως δε, οι σοβαρές έννομες συνέπειες που έχει κάθε ενέργεια του επιχειρηματία στη νομική υπόσταση και τη δημόσια «εικόνα» της επιχείρησής του, δημιούργησαν την ανάγκη για επιπλέον νομική υποστήριξη της Υπηρεσίας Μητρώου και συνεπώς, των Μελών μας.
Η Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. – Μητρώου του Επιμελητηρίου Λευκάδας, με την έγκριτη συνεργάτη νομική σύμβουλο κυρία Κοψιδά Μαριάννα απαντά αξιόπιστα στα ερωτήματα που θέτει ο επαγγελματίας κατά την διαδικασία εγγραφής, τροποποίησης, μετατροπής, ή και διαγραφής της επιχείρησής του, - προλαμβάνει τυχόν σφάλματα στην διεκπεραίωση των νομίμων ενεργειών του και - παρέχει συμβουλές ή καθοδήγηση, για θέματα εμπορικού εταιρικού δικαίου.
Με τον τρόπο αυτό, το Επιμελητήριο βοηθά το Μέλος του να ολοκληρώσει άμεσα και έγκυρα τις βασικές υποχρεώσεις του προς το Εθνικό Μητρώο του Γ.Ε.ΜΗ .
Οι παραπάνω υπηρεσίες, προσφέρονται στον επιχειρηματία δωρεάν, από την εγγραφή του, μέσω της ανταποδοτικής ετήσιας συνδρομής του προς το Επιμελητήριο.
Επικοινωνία: info.epimnomipi@gmail.com
ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΟΨΙΔΑ
Νομική Σύμβουλος
Διεύθυνση: Γολέμη 5-7, 2ος όροφος
(πάνω από το Λιμεναρχείο Λευκάδας)
ΤΚ: 31100
Τηλ: 6939391686, 2645026265, 2645022381
Φαξ: 2645021274
ΠΡΟΣΟΧΗ! Σημειώνεται πως η υπηρεσία αυτή δεν υποκαθιστά δικηγόρους ούτε διεκπεραιώνει δικηγορικές υποθέσεις αλλά παρέχει γενικές πληροφορίες στα μέλη του επιμελητηρίου σε σχέση με την ισχύουσα νομοθεσία και δίνει κατευθύνσεις για τους τρόπους επίλυσης τυχόν προβλημάτων τους.


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ