ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνάντηση προέδρου και εκπροσώπων του Συλλόγου Υγείας και Ομορφιάς
11/07/2022
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

Τη Τρίτη 5/7/2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Επιμελητήριο μεταξύ του προέδρου κ. Σ.Σκιαδαρεση  και εκπροσώπων του Συλλόγου Υγείας και Ομορφιάς. 

Τα μέλη του Συλλόγου παρουσίασαν στο Πρόεδρο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του κλάδου τους εξαιτίας της παράνομης εργασίας συναδέλφων τους. Έχει παρατηρηθεί τα τελευταία χρόνια μια αύξηση της απασχόλησης εργαζομένων αυτού του κλάδου σε σπίτια, χωρίς άδεια και φυσικά χωρίς να τηρούνται οι αυστηροί κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που επιβάλλει η νομοθεσία. Υπήρξαν καταγγελίες τέτοιων περιστατικών τα οποία προωθούνταν μέσω social media. Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες και πρέπει να αποτραπούν καθώς πλήττεται ανεπανόρθωτα η νόμιμη απασχόληση και η επιχειρηματικότητα.

Ο φορέας μας βρίσκεται δίπλα σε όλους τους συλλόγους που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα και ζητά να υπάρχει άμεση ενημέρωση ώστε να μπορούμε συλλογικά να προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων. Στηρίζουμε τη νόμιμη απασχόληση και τις επιχειρήσεις που διαθέτουν νόμιμη άδεια λειτουργίας.

 

Για το ΔΣ του Επιμελητηρίου

Ο πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

 silogos_F15554.png

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ