ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Δωρεάν η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων για 116 χιλιάδες νέους μέσω της συνεργασίας ΔΥΠΑ – ΙΝΕΔΙΒΙΜ
14/11/2022
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

europaiki_F2382.jpg

Δωρεάν η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων για 116 χιλιάδες νέους μέσω της συνεργασίας ΔΥΠΑ – ΙΝΕΔΙΒΙΜ

Η νέα συνεργασία ΔΥΠΑ-ΙΝΕΔΙΒΙΜ δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους εγγεγραμμένους ανέργους ηλικίας έως 30 ετών, σε όλους τους μαθητές των 50 Επαγγελματικών Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ και στους σπουδαστές ηλικίας έως 30 ετών των 31 ΙΕΚ της ΔΥΠΑ, να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση για τη δωρεάν χορήγηση της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων για ένα έτος.

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων απευθύνεται σε νέους ηλικίας 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και προϊόντα, στην Ελλάδα και σε περισσότερες από 37 χώρες της Ευρώπης. Οι κάτοχοι της κάρτας απολαμβάνουν εκπτώσεις και προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες σε τομείς όπως εκπαίδευση, τουρισμό, μεταφορές, πολιτισμό, υγεία, αθλητισμό, διασκέδαση, εστίαση, τηλεφωνία κ.α.

Σχεδόν 6 εκατομμύρια νέοι σε όλη την Ευρώπη είναι κάτοχοι της κάρτας, με πρόσβαση σε περισσότερες από 43.500 προσφορές, ενώ στην Ελλάδα συμμετέχουν 378 επιχειρήσεις και φορείς στο πρόγραμμα. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: https://europeanyouthcard.gr/home/el/

 

Αναλυτικά στο επισυναπτόμενο αρχείο


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
DT-DoreaniEvropaikiKartaNeongia116chiliadesneousmesotissynergasiasDYPA–INEDIVIM(1)_F2891.docx

 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ