ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
16/12/2022
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

 

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Σε μια χαρούμενη, πολύχρωμη, μουσική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χθες 15 Δεκεμβρίου, για δεύτερη συνεχή χρονιά,η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Επιμελητηρίου μπροστά από την Εθνική Τράπεζα.

Πλήθος κόσμου αγκάλιασε τη γιορτή,  με τα παιδιά να είναι οι πρωταγωνιστές. Η εκδήλωση ξεκίνησε υπό του ήχους της πάντας UglyPotatoes και στη συνέχεια ο πρόεδρος κ. Σκιαδαρέσης απεύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να στηρίζουμε τα καταστήματα της πόλης μας. Μετρώντας αντίστροφα φωτίστηκε το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο του επιμελητηρίου και στη συνέχεια την σκυτάλη πήραν τα παιδιά του “ΚΔΑΠ Μέλλον τραγουδώντας κάλαντα και τα παιδιά της “Μαθητούπολης” χόρεψαν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Παράλληλα σε μια όμορφη γωνιά του δέντρου, οι μικροί μας φίλοι είχαν τη δυνατότητα να ζωγραφίσουν, να κάνουν facepainting και να πάρουν δώρο μπαλόνι σε διάφορα σχέδια. Επίσης μοιραστήκαν αστεράκια  Make a wish  Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος τα οποία αγοράστηκαν από το επιμελητήριο ώστε να συνεισφέρει στην εκπλήρωση ευχών των παιδιών με σοβαρή ασθένεια.

Όμως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσε η άφιξη του Άγιου Βασίλη με τα ξωτικά του και τους σάκους του γεμάτους με γλυκίσματα για τα παιδιά. Ένα υπέροχο σκηνικό φτιάχτηκε ιδικά για εκείνον και τα παιδιά, ώστε να καθίσει μαζί τους και να ακούσει προσεκτικά τις επιθυμίες τους. Υποσχέθηκε δε ότι το Σάββατο 31/12 10:30-12:30 θα επιστρέψει στην αγορά για να τους δώσει τα δώρα τους.

Ευχαριστούμε θερμά όσους βοήθησαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης και κυρίως τον διευθυντή της Εθνικής τράπεζας κ Παναγέα για την παραχώρηση του χώρου καθώς και τα Σούπερ Μάρκετ LIDL, ΤΑΟΛ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ  που έκαναν πιο γλυκιά την ανάμνηση των παιδιών.

proedros_F22105.jpg

 

1DX_8876_F24199.JPG

1DX_8928_F24430.JPG

1DX_9029_F23964.JPG

1DX_8996_F23673.JPG

 

1DX_8938_F23265.JPG


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ