ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Έναρξη έρευνας στο πλαίσιο του συστημικού έργου με τίτλο «Βαρόμετρο Νησιωτικής Επιχειρηματικότητας»
20/02/2023
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

ereuna_F1937481960.jpg

Έναρξη έρευνας στο πλαίσιο του συστημικού έργου με τίτλο «Βαρόμετρο Νησιωτικής Επιχειρηματικότητας»

Η έρευνα υλοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στόχος είναι να αποτελέσει μόνιμο εργαλείο καταγραφής, συστηματικής μελέτης και παρακολούθησης  δεικτών νησιωτικής ανταγωνιστικότητας με έμφαση  στα χαρακτηριστικά της νησιωτικής επιχειρηματικότητας, του κόστους του νησιωτικού επιχειρείν και άλλων κρίσιμων ζητημάτων που αποτελούν πεδία ενδιαφέροντος των επιχειρήσεων που εδρεύουν και δραστηριοποιούνται στον ελληνικό νησιωτικό χώρο. Επίσης θα διεξάγεται με περιοδικότητα προκειμένου να αποτελέσει εργαλείο ανατροφοδότησης συμπερασμάτων και προτάσεων που θα συγκρίνονται και θα συσχετίζονται με την αντίστοιχη πανευρωπαϊκή έρευνα (Ευρωβαρόμετρο).

Η έρευνα πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.surveymonkey.com/r/islandentre

Καλείστε να συμμετέχετε στην παρούσα έρευνα η οποία θα είναι η εναρκτήρια και θα αποτελέσει τη βάση σύγκρισης  για επόμενες έρευνες μελλοντικά.

Η συμμετοχή σας είναι εθελοντική. Ωστόσο, η πλήρης  και η  ειλικρινής  συμπλήρωση του ερωτηματολογίου αναμένεται να οδηγήσει στην εξαγωγή ολοκληρωμένων και έγκυρων συμπερασμάτων. Τα στοιχεία του ερωτηματολογίου θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για στατιστικούς  λόγους, σε συμμόρφωση με τις απαιτήσεις περί προστασίας δεδομένων, όπως αυτά ορίζονται στο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR).


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ