ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Διαδικτυακές (cloud) Ανταποδοτικές Υπηρεσίες για την Ανάπτυξη & Εξωστρέφεια των Επιχειρήσεων.
15/01/2016
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

 

Διαδικτυακές (cloud) Ανταποδοτικές Υπηρεσίες

για την Ανάπτυξη & Εξωστρέφεια των Επιχειρήσεων.

nlogo_F7326.JPG 

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι η κοινή επιμελητηριακή προσπάθεια δημιουργίας ουσιαστικών ανταποδοτικών υπηρεσιών για τη στήριξη των επιχειρήσεων και των τοπικών αγορών έχει ήδη ξεκινήσει. Πρόκειται για μια στρατηγική συνεργασία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ/"Ο ΟΜΗΡΟΣ"), των ελληνικών ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ και της KNOWLEDGE BS για την παροχή σε πανελλήνια βάση "ανταποδοτικών ηλεκτρονικών (cloud) υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για την ανάπτυξη της Ανταγωνιστικότητας & της Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων και την στήριξη των Τοπικών Αγορών".

 

Σε πρώτη φάση προσφέρονται οι ακόλουθες υπηρεσίες:

 

üΠανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά, www.directmarket.gr

Για πρώτη φορά δημιουργείται μια ηλεκτρονική βιτρίνα και ταυτόχρονα ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα για όλες τις επιχειρήσεις της χώρας, που αξιοποιεί τις τελευταίες τάσεις της αγοράς (Social Shopping Marketplace). Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας ανεξάρτητου ηλεκτρονικού καταστήματος και η διασύνδεση του με τις δυο ηλεκτρονικές βιτρίνες, της τοπικής αγοράς του Νομού και της Πανελλήνιας των Ελληνικών Επιμελητηρίων.

üΠανελλήνια Τουριστική Αγορά, www.filoxeno.com

Επίσης, για πρώτη φορά το συνολικό τουριστικό προϊόν της χώρας , ό,τι δηλαδή αναζητά ο επισκέπτης μιας περιοχής, είναι συγκεντρωμένο σε ένα σημείο: π.χ. διαμονή, εστίαση, αναψυχή/διασκέδαση, ενοικιάσεις οχημάτων/σκαφών, εκδρομές/μίνι κρουαζιέρες, ειδικά σπορ/αθλητικές δραστηριότητες, άλλες δραστηριότητες, εκδηλώσεις, τοπικά προϊόντα, κ.ά. Ειδικά στις επιχειρήσεις διαμονής δίνεται και εφαρμογή σύγχρονων ηλεκτρονικών κρατήσεων και διαχείρισης του καταλύματος.

üOn -Line ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

Επέκταση και βελτίωση της γνωστής υπηρεσίας με την οποία το Επιμελητήριο έγκυρα και συνεχώς Ενημερώνει και Συμβουλεύει ηλεκτρονικά τις Επιχειρήσεις μέλη του, με την συνεργασία της ΣΟΛ Συμβουλευτικής (www.solcons.gr )

üΗλεκτρονικός Επιχειρηματικός Οδηγός

Για πρώτη φορά όλα τα ελληνικά Επιμελητήρια προβάλλουν σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο όλες τις Επιχειρήσεις τους, μέσα από έναν εύχρηστο Ηλεκτρονικό - Mobile Οδηγό με γεωγραφικό στίγμα και εύκολη εύρεση από το χρήστη των προσφερόμενων υπηρεσιών, προϊόντων ή προσφορών γύρω από αυτόν. Η υπηρεσία αυτή προσφέρει μια μεγάλη προστιθέμενη αξία για τις τοπικές επιχειρήσεις.

Όλες οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, ενώ είναι προσβάσιμες και μέσα από το portal του Επιμελητηρίου. Δεν απαιτείται υποδομή από τις επιχειρήσεις, είναι εύκολες στη χρήση και πλήρως αυτοδιαχειριζόμενες από τα μέλη. Επίσης, παρέχεται πλήρης εξ αποστάσεως εκπαίδευση στους χρήστες, καθώς και εκπαιδευτικό υλικό για την εύκολη εκμάθηση και χρήση τους.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας καλεί τα μέλη του να αποκτήσουν από το φορέα, τις Πανελλαδικές Υπηρεσίες Προβολής και Ηλεκτρονικού Εμπορίου, αλλά και Συμβουλευτικής, και με αυτό τον τρόπο να ξεπεράσουν εύκολα τα περιοριστικά σύνορα της επιχειρηματικότητας τους. Επισημαίνεται ότι το Επιμελητήριο είναι αρωγός και αποτελεί εγγύηση και σε αυτήν τη νέα προσπάθεια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2645022686 (αρμόδια υπάλληλος Λάζαρη Πανωραία).

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ