ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συζήτηση Κανονισμού Αδειών Χρήσης και Λειτουργίας Μουσικής
10/02/2016
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

 

nlogo_F24272.JPG 

Συζήτηση Κανονισμού Αδειών Χρήσης και Λειτουργίας Μουσικής

Τη Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λευκάδας συνάντηση της διοίκησης με επαγγελματίες - ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μαζικής εστίασης και αναψυχής προκειμένου να συζητηθεί ο Κανονισμός Αδειών Χρήσης και Λειτουργίας Μουσικής, για να γνωμοδοτήσει στη συνέχεια ο φορέας σχετικά στο Δήμο Λευκάδας.

Οι επαγγελματίες, αφού έλαβαν γνώση του κανονισμού, συζήτησαν τα όσα αυτός προβλέπει υπογραμμίζοντας ότι επιβάλλεται η ψήφιση του από το Δημοτικό Συμβούλιο να κινείται προς τη κατεύθυνση της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, η οποία μαστίζεται από την οικονομική ύφεση αλλά και τις δυσβάσταχτες οικονομικές – ασφαλιστικές υποχρεώσεις. Τόνισαν ότι επιβάλλεται να ληφθεί υπ’ όψιν ότι η οικονομία του νησιού βασίζεται στο τουρισμό, καθώς και το ότι οι επιχειρήσεις αναψυχής και μαζικής εστίασης είναι αυτές που απασχολούν αυξημένο αριθμό υπαλλήλων παρά την δυσμενή οικονομική συγκυρία.

Κατόπιν αυτών εξουσιοδοτήθηκε η διοίκηση του φορέα να έρθει σε επαφή με το Δήμο Λευκάδας για την όσο το δυνατό θετικότερη αντιμετώπιση των επαγγελματιών.

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

 

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ