ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πρώτη επίσημη επίσκεψη της κοινοπραξίας FRAPORT – SENTEL ενόψει ανάληψης της διαχείρισης του Αεροδρομίου Ακτίου
12/04/2016
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

 

Πρώτη επίσημη επίσκεψη της κοινοπραξίας FRAPORT – SENTEL ενόψει ανάληψης της διαχείρισης του Αεροδρομίου Ακτίου

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8/4/2016 η πρώτη επίσκεψη υψηλόβαθμων στελεχών της κοινοπραξίας FRAPORT AGSENTELLTD  ενόψει της ανάληψης της διαχείρισης του Αεροδρομίου του Ακτίου.

Tην επίσκεψη συντόνισε το Επιμελητήριο Λευκάδας, ενώ την  αντιπροσωπεία της κοινοπραξίας υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας, Σωτήρης Σκιαδαρέσης, ο οποίος και τους συνόδευσε στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Πρέβεζας και εν συνεχεία στο Δήμο Βόνιτσας, όπου υπάγεται και το αεροδρόμιου Ακτίου.

Η κοινοπραξία FraportSentel  εκπροσωπήθηκε με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της γερμανικής εταιρείας Fraport AG, κο DrStefan Schulte, τον Διευθυντή του Τομέα Εξαγορών και Επενδύσεων, κoAlexander Zinell, την κα Κ. Μεγαλομίδου της ίδιας εταιρείας, και τον Διευθυντή του Τμήματος Ανάπτυξης του Ομίλου Κοπελούζοςκ.Κ. Παπακωνσταντίνου. Στις συναντήσεις παραβρέθηκε καιη επίτιμη  πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Ηγουμενίτσα, κα Kerstin Lohr.

Η Λευκάδα  εκπροσωπήθηκε, εκτός του Προέδρου του Επιμελητηρίου, Σωτήρη Σκιαδαρέση, από τον Αντιδήμαρχο, Θανάση Περδικάρη, καθώς και το σύμβουλο του Επιμελητηρίου σε θέματα τουρισμού, Γιάννη Μιχαηλίδη.  

Και οι δύο συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε ένα άριστο κλίμα, όπου όλοι οι φορείς κατέθεσαν τις απόψεις τους και οι εκπρόσωποι της κοινοπραξίας ενημέρωσαν για τα σχέδια και τις θέσεις τους σχετικά με την επόμενη μέρα στο αεροδρόμιο Ακτίου.  Πέρα από τη μεγάλη διεθνή εμπειρία που διαθέτει η εταιρεία στη διαχείριση αεροδρομίων ήταν εμφανές ότι στόχος της κοινοπραξίας είναι η αμοιβαία συνεργασία με την τοπική κοινωνία.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε τόσο στην ανάπτυξη των αεροπορικών συνδέσεων που έχουν επιτευχθεί όσο και στη δυναμική που παρουσιάζει το αεροδρόμιο Ακτίου παραθέτοντας κάποια σύντομα στοιχείασε συνεργασία με το Δήμο Βόνιτσας.   

Για τη Δ.Ε.

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ
HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ