ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Διοργάνωση Σεμιναρίων Ναυαγοσωστικής
21/04/2016
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Επιμελητήριο Λευκάδας

nlogo_F15890.JPG 

Διοργάνωση Σεμιναρίων Ναυαγοσωστικής

Το Επιμελητήριο Λευκάδας μετά την επιτυχημένη διοργάνωση σεμιναρίου ναυαγοσωστικής, που έλαβε χώρα κατά το προηγούμενο έτος,ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο ότι εντός του προσεχούς διαστήματος το εν λόγω σεμινάριο πρόκειται εκ νέου να υλοποιηθεί. 

Πιο συγκεκριμένα, ο φορέας προτίθεται να υλοποιήσει σεμινάριο για τους επαγγελματίες που διαθέτουν κολυμβητική δεξαμενή σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων.Επίσης, για πρώτη φορά θα υλοποιήσει και  σεμινάριο για ναυαγοσώστες ανοιχτής θαλάσσης μεστόχο να καταστεί εφικτή η επάνδρωση των ακτών του νησιού με ναυαγοσώστες από τον τόπο μας.

Ως εκ τούτου, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή άμεσα,καθώς το σεμινάριο θα υλοποιηθεί μέχρι την 15η Μαΐου.

Η διοίκηση του φορέα υπογραμμίζει σε όλους τους επαγγελματίες που οι επιχειρήσεις τους διαθέτουν πισίνα ότι η πιστοποίηση τους αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία της κολυμβητικής δεξαμενής και τους εξασφαλίζει από πολύ σοβαρές κυρώσεις σε περίπτωση ατυχήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 2645022381 και 2645022384.

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ
HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ