ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Career Day Lefkada 2017
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για επιχειρήσεις
07/03/2017
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Το Επιμελητήριο Λευκάδας, ο Οργανισμός Equal Societyκαι το ΚΠΑ2 ΟΑΕΔ Λευκάδας  συνδιοργανώνουν Ημέρα Καριέρας  στις 19 Μαρτίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου επί της οδού Γολέμη 5-7. (Ώρες : 10:00- 14:00)

Στην εκδήλωση «Career Day Lefkada 2017» συναντώνται νέοι που επιθυμούν να αντλήσουν πληροφορίες για τις τάσεις στην τοπική αγορά εργασίας, ανθρώπινο δυναμικό που αναζητά διεύρυνση επαγγελματικών οριζόντων ή απασχόληση ή πραγμάτωση πρακτικής άσκησης με στελέχη από δυναμικές ενεργές επιχειρήσεις. Στη συνάντηση αυτή παρέχεται η ευκαιρία μιας ζώσας επικοινωνίας μεταξύ του τοπικού επιχειρηματικού κόσμου και του ενεργού εργασιακού δυναμικού της Λευκάδας προκειμένου να αντληθούν αμοιβαία οφέλη.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τα βιογραφικά τους ενώ οι επιχειρήσεις αποκτούν μια ενδιαφέρουσα θέση στο να γνωρίσουν από κοντά το ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής.

Για την αρτιότερη διοργάνωση της εκδήλωσης σας προσκαλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή μέχρι την 10η  Μαρτίου 2017 είτε μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας είτε προσερχόμενοι στα γραφεία του Επιμελητηρίου.

Η είσοδος στην εκδήλωση «Career Day Lefkada 2017» είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Λευκάδας στο τηλέφωνο 2645022686.


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ