ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Υλοποίηση «Career Day Lefkada 2017»
23/03/2017
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

17407804_10210085080058196_1096273017_o_F21949.jpgΜε επιτυχία έλαβε χώρα η Ήμερα Καριέρας «Career Day Lefkada» που συνδιοργάνωσε το Επιμελητήριο Λευκάδας, ο Οργανισμός Equal Societyκαι το ΚΠΑ2 ΟΑΕΔ Λευκάδας την Κυριακή το πρωί 19 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου.

Η εκδήλωση ήταν η μεγαλύτερη συνάντηση εργαζομένων και επιχειρήσεων στη Λευκάδα, μιας και συμμετείχαν 22 επιχειρήσεις του νησιού μας από διάφορους κλάδους (εστίαση, εμπόριο, marketing, ξενοδοχεία, ενοικ. δωμάτια, τουριστικά γραφεία κτλ.). Οι ενδιαφερόμενοι που αναζητούν απασχόληση ή πραγμάτωση πρακτικής άσκησης, άντλησαν πληροφορίες για τις τάσεις στην τοπική αγορά εργασίας, γνώρισαν από κοντά τις επιχειρήσεις που αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό και κατέθεσαν τα βιογραφικά τους.

Παράλληλα, την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκαν εργαστήρια συμβουλευτικής καριέρας. Ουσιαστικός σκοπός των εργαστηρίων ήταν να ενημερώσουν και να βοηθήσουν στη συμβουλευτική των τεχνικών αναζήτησης εργασίας, χρησιμοποιώντας τα σύγχρονα μέσα των social media, στην ορθότερη σύνταξη του βιογραφικού και στις τεχνικές συνέντευξης.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Λευκάδας, στα πλαίσια της στήριξης των μελών του, θα προσπαθήσει να θεσπίσει το επιχειρηματικό αυτό γεγονός κάθε αρχή του χρόνου, καθώς αποτελεί σημαντική ευκαιρία δικτύωσης, διεκδίκησης θέσεων εργασίας αλλά και ενημέρωσης αναφορικά με τις προοπτικές απασχόλησης του νησιού μας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ