ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

H νέα ιστοσελίδα για θέσεις εργασίας στην Λευκάδα!
Jobs in Lefkada
24/05/2017
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

smartmockups-digital_firmbee_14(1)_F24316.png

ΤοΕπιμελητήριο Λευκάδας θέλοντας να στηρίξει τον εργασιακό τομέα του νησιού μας, συνεργάστηκε με το γραφείο κατασκευής ιστοσελίδων My Lefkada Creative Studiο προκειμένου να καλύψουν το κενό της άμεσης επικοινωνίας μεταξύ των εργοδοτών και του εργατικού δυναμικού.

Η ιστοσελίδα Jobs in Lefkada είναι το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας.

Αφορμή και έμπνευση για την δημιουργία της ήταν η επιτυχημένη εκδήλωση Ήμερα Καριέρας «Career Day Lefkada», που συνδιοργάνωσε το Επιμελητήριο Λευκάδας, ο Οργανισμός Equal Society και το ΚΠΑ2 ΟΑΕΔ Λευκάδας τον περασμένο Μάρτιο.

Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η άμεση επικοινωνία των επαγγελματιών του Νομού και μελών του Επιμελητηρίου Λευκάδας, οι οποίοι διαθέτουν κενές θέσεις εργασίας, με όσους αναζητούν εργασία στην Λευκάδα.

smartmockups-digital_firmbee_35(1)_F24423.png

Μέσω του www.jobsinlefkada.gr οι επαγγελματίες μπορούν σε μερικά λεπτά να καταχωρήσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία των διαθέσιμων θέσεων εργασίας, τις οποίες επιθυμούν να καλύψουν καθώς και να διαχειριστούν τις καταχωρήσεις αυτές οποιαδήποτε στιγμή αυτό είναι απαραίτητο.

Αντιστοίχως οι άνεργοι οι οποίοι αναζητούν εργασία στην Λευκάδα, θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία, να αναζητήσουν και να ενημερωθούν για όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε ένα σημείο.

Ευχόμαστε οι επαγγελματίες του νησιού αλλά και οι ενδιαφερόμενοι να βρουν την ιστοσελίδα χρήσιμη, ελπίζοντας να αποτελέσει και για τις δυο πλευρές την  αφορμή για μακροχρόνιες και υγιείς συνεργασίες.Αποτελεί σημαντική ευκαιρία δικτύωσης, διεκδίκησης θέσεων εργασίας αλλά και ενημέρωσης αναφορικά με τις προοπτικές απασχόλησης του νησιού μας.

Θα βρείτε την ιστοσελίδα στο παρακάτω σύνδεσμο http://jobsinlefkada.gr/

Για το Επιμελήτηριο Λευκάδας
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Για το My Lefkada
Νίκος Καββαδάς


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ