ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πρόσκληση σε επιχειρήσεις για χορηγία στο παγοδρόμιο για τα lefka Χριστούγεννα
Εν όψει της διοργάνωσης των χριστουγεννιάτικών εκδηλώσεων το Επιμελητήριο Λευκάδας καλεί τους επαγγελματίες του νομού
24/11/2017
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Εν όψει της διοργάνωσης των χριστουγεννιάτικών εκδηλώσεων το Επιμελητήριο Λευκάδας καλεί τους επαγγελματίες του νομού να στηρίξουν τις εκδηλώσεις του και να γίνουν και φέτος χορηγοί στο παγοδρόμιο που θα δημιουργηθεί  στη πλατεία της παραλίας(απέναντιαπό το πάρκο των ποιητών).

Φέτος θέτουμε υψηλότερους στόχους και δημιουργούμε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο χωριό που θα προσελκύσει περισσότερο κόσμο από τους γειτονικούς νομούς και θα κρατήσει τους Λευκαδίτες στο τόπο τους. Μέλημα μας η ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων της πόλης και η γιορτινή διάθεση από μικρούς και μεγάλους. Το χριστουγεννιάτικο χωριό θα λάβει χώρα από της 29 Νοεμβρίου 2017 έως της  14 Ιανουαρίου  2018, σε έκταση περίπου 1.000τμ,  με  300 τμ στεγασμένα, 220 τμ παγοδρόμιο και με ειδικά διαμορφωμένους χώρους δραστηριοτήτων. Με σκοπό την αρτιότερη διοργάνωση των εκδηλώσεων  και την προετοιμασία του διαφημιστικού υλικού, σας προσκαλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τη συμμετοχή σας, το συντομότερο δυνατό.

Το κόστος συμμετοχής ξεκινάει από 50€ και αλλάζει κλίμακα ανάλογα τη θέση και το μέγεθος του banner.

Επίσης θα διατεθούν 2 ξύλινα σπιτάκια διάστασης 2,50χ3,50 τμ για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ζαχαρωτών ή της αρτοποιίας. Το κόστος ενοικίασης ανέρχεται στα 50€ ανά ημέρα.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια λειτουργίας του παγοδρομίου θα λάβουν χώρα παράλληλες εκδηλώσεις όπως σπιτάκι των δραστηριοτήτων, σπιτάκι του Αη Βασίλη, ταχυδρομείο του Αη Βασίλη, free face painting, ξωτικά, κλόουν, ξυλοπόδαρος είναι μερικές μόνο από τις εντυπωσιακές δραστηριότητες που θα κάνουν μικρούς και μεγάλους να ζήσουν τη μαγεία των γιορτών.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 26450 22686 Υπεύθυνη κα Λάζαρη Πανωραία.

 


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ
HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ