ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ανοίγει τις πύλες του το LefkoΧωριό
LefkaΧριστούγεννα
08/12/2017
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

5-15_F2242.jpg

LefkaΧριστούγεννα 

Το Επιμελητήριο Λευκάδας σας ενημερώνει ότι τo LefkoΧωριό θα ανοίξει τις πύλες του την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00 στη πλατεία της παραλίας και μέχρι τη Κυριακή 7 Ιανουαρίου  η πόλη μας ντύνεται με χαμόγελα και γιορτινή διάθεση, πασπαλίζεται από την μαγεία των γιορτών και γίνεται μια μεγάλη αγκαλιά για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες της.

 

Τo παραμυθένιο ξύλινο σπιτάκι του Αϊ Βασίλη περιμένει τους μικρούς μας φίλους για να φωτογραφηθούν με το Άγιο και του δώσουν το γράμμα τους, το υπέροχο παγοδρόμιο, ο ονειρεμένος στολισμός του παραμυθένιου χωριού και τα χαμόγελα εθελοντών και επισκεπτών κάνουν το «LefkoΧωριό» τη δική μας γωνιά στην πόλη της Λευκάδας.

 

Το Επιμελητήριο Λευκάδας και αυτή τη χρόνιά εμπλουτίζει τις εκδηλώσεις του με κάτι καινούργιο, πιο παραμυθένιο και πιο μαγευτικό από την προηγουμένη χρονιά, το σημαντικότερο όμως είναι ότι κάθε χρόνο εμπλουτίζεται με αγάπη και όραμα για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινά 12:00 -23:00

Σαββατοκύριακο και αργίες 10:00-23:00

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική είσοδος: 5 € (για όλες τις ηλικίες, με δυνατότητα παραμονής 30’ στο παγοδρόμιο)

Στο παγοδρόμιο έχει δημιουργηθεί ένας επιπλέον ειδικός χώρος για τους γονείς με σόμπες για να μπορούν να παρακολουθούν και να καμαρώνουν τους μικρούς επίδοξους πατινέρ.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ
HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ