ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε σεμινάριο ναυαγοσωστικής
06/03/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

epimelitiriolefkadaslogo-GR_F25917.jpg 


 

 

 

 

Το Επιμελητήριο Λευκάδας μετά την επιτυχημένη διοργάνωση σεμιναρίου ναυαγοσωστικής, που έλαβε χώρα κατά το προηγούμενο έτος, ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο ότι εντός του προσεχούς διαστήματος το εν λόγω σεμινάριο πρόκειται εκ νέου να υλοποιηθεί.


Πιο συγκεκριμένα, ο φορέας προτίθεται να υλοποιήσει σεμινάριο για τους επαγγελματίες που διαθέτουν κολυμβητική δεξαμενή με στόχο την απόκτηση της πιστοποίησης «Υπευθύνου κολυμβητικής δεξαμενής»

Ως εκ τούτου, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 12/03/18, καθώς το σεμινάριο θα υλοποιηθεί εντός του προσεχούς διαστήματος. 


Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι:

  •          Χαρτί από γιατρό ότι είστε υγιείς για A’ Βοήθειες
  •          3 φωτογραφίες προσώπου
  •          1 φωτοτυπία ταυτότητας


Η διοίκηση του φορέα υπογραμμίζει σε όλους τους επαγγελματίες που οι επιχειρήσεις τους διαθέτουν πισίνα ότι η πιστοποίηση τους αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία της κολυμβητικής δεξαμενής και τους εξασφαλίζει από πολύ σοβαρές κυρώσεις σε περίπτωση ατυχήματος.  Σύμφωνα με το νόμο 3766/2009-φεκ 102/α'/1.7.2009 πρέπει να υπάρχει κάποιος ο οποίος διαθέτει πτυχίο υπεύθυνου ασφαλείας κολυμβητικής δεξαμενής κατάλληλα εκπαιδευμένος και με το πτυχίο του σε ισχύ.  Όλα τα πτυχία πρώτων βοηθειών και εποπτών ασφαλείας πισίνας έχουν ισχύ 3 έτη και τα παλιά που δεν γράφουν ημερομηνία λήξης. Ανανεώστε τα πτυχία σας. Μετά τη λήξη του πτυχίου δεν καλύπτεστε νομικά σε περίπτωση ατυχήματος (έμφραγμα, εγκεφαλικό, πνιγμός κλπ.) εντός και εκτός πισίνας.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο
2645022384.

 

Για τo Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ