ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνάντηση με τους διεθνής συνεργάτες της ΜΚΟ Μονοπάτια Αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο
Συνάντηση με τους διεθνής συνεργάτες της ΜΚΟ Μονοπάτια Αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο
28/03/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

DSC_0158_F18548.JPGΣυνάντηση με τους διεθνής συνεργάτες της ΜΚΟ Μονοπάτια Αλληλεγγύης και  παρουσίαση της επιχειρηματικότητας στη Λευκάδα, συμπεριλαμβανομένης της κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κος Σωτήρης Σκιαδαρέσης , ο αντιπρόεδρος κος Γεώργιος Μπουρδάρας και ο γενικός Γραμματέας του επιμελητηρίου κος Νίκος Γαζής

Η συνάντηση  πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 22/3/2018 στα γραφεία του φορέα με τους KerronVAISHNAV, διευθυντή  DISHAINTERNATIONALFOUNDATIONTRUST (India),  SHAIKHNAGMANAZZAKIRHUSSAINγενική γραμματέας DISHAINTERNATIONALFOUNDATIONTRUST (India) , INDRAPRASADKHAITUΔιευθυντή του ιδιωτικού σχολείου Tots (Nepal) , TUYETTRINHTHI διευθυντή της νεολαίας απασχόλησης και ανάπτυξης της κοινωνίας - YESD (Vietnam).

Η συζήτηση έγινε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού σχεδίου με τίτλο ”Join the club, go for your future”.  Στο συγκεκριμένο διετές σχέδιο, συμμετέχουν οκτώ  διεθνής οργανισμοί κ κοινωνικές επιχειρήσεις, από την Ελλάδα, την Γαλλία (Νησιά Καραιβικής),το Νεπάλ, την Ινδία, το Βιετνάμ, το Μπενίν, την Ισπανία και τη Πολωνία.

Σκοπός του σχεδίου, είναι η εκπαίδευση μιας ομάδας ειδικών στον τομέα της επιχειρηματικής εκπαίδευσης κ αι η δημιουργία μιας ευρύτερης ομάδας νέων-από τις συμμετέχουσες χώρες- οι οποίοι σκοπεύουν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και  να επενδύσουν στην κοινωνική επιχειρηματικότητα.

Στην συνάντηση ο πρόεδρος παρουσίασε τον  ρόλο που διαδραματίζει το Εμπορικό Επιμελητήριο στην ενίσχυση/στηριξη των νέων επιχειρήσεων - μέλη του.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ