ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΕΜΙNAΡΙΑ ΒΑRISTA KAI ΒΑRTENDING ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Τo Επιμελητήριο Λευκάδας, στην προσπάθειά του να βρίσκεται κοντά στους επαγγελματίες τουρισμού, διοργανώνει σεμινάρια Barista και Bartending.
03/04/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Τo Επιμελητήριο Λευκάδας, στην προσπάθειά του να βρίσκεται κοντά στους επαγγελματίες τουρισμού, διοργανώνει σεμινάρια Barista και Bartending

Τα σεμινάρια απευθύνονται κυρίως σε εργαζόμενους στον χώρο του καφέ – μπάρ και της καφετέριας, αλλά και σε οποιονδήποτε θα ήθελε να αναβαθμίσει τις γνώσεις του και να αποκτήσει νέες δεξιότητες προκειμένου να μπορέσει να εργαστεί αποτελεσματικά στον χώρο αυτό.

Ειδικότερα τα σεμινάρια αυτά διακρίνονται σε:

        Barista Skills διάρκειας 12 ωρών (2 ημέρες Χ 6 ώρες την ημέρα).Το σεμινάριο καλύπτει όλη την γκάμα των ροφημάτων (beverages), που πρέπει να γνωρίζει ένας σωστά καταρτισμένος επαγγελματίας, ο οποίος δουλεύει πίσω από το μπαρ σε cafe, εστιατόρια ή αλυσίδες ξενοδοχείων. Δεν εστιάζουν, δηλαδή, αποκλειστικά στην εκμάθηση του καφέ, αλλά και στο πώς φτιάχνονται τα υπόλοιπα ροφήματα, που αποτελούν τα νέα trends στη διεθνή αγορά εστίασης. Το συγκεκριμένο σεμινάριο δίνει τη δυνατότητα σε wannabe baristas ή ήδη επαγγελματίες του χώρου που θα το παρακολουθήσουν να αποκτήσουν  ένα σημαντικό πτυχίο στο χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας που χαίρει διεθνούς αναγνώρισης, με δυνατότητα εργασίας σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Η κατάκτηση των πιστοποιητικών προϋποθέτει την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων, τόσο στο θεωρητικό κομμάτι όσο και στο πρακτικό. Τα γραπτά των εξετάσεων αποστέλλονται στην Αγγλία στην έδρα του BSA για επανέλεγχο, με στόχο τη διασφάλιση των υψηλών standards διαφάνειας.                                                                                            

Το κόστος συμμετοχής του σεμιναρίων ανέρχεται στα 200 ευρώ

        Bartending, διάρκειας 12 ωρών (3 ημέρες Χ 4ώρες την ημέρα) Το σεμινάριο Bartending ως στόχο έχει την επιμόρφωση και την επαγγελματική εξέλιξη των νέων ανθρώπων που επιλέγουν το δύσκολο και απαιτητικό επάγγελμα του bartender: δημιουργία κλασσικών και πιο μοντέρνων cocktails, σερβίρισμα και παρουσίαση, επικοινωνία με τον πελάτη είναι μερικά από τα γνωστικά αντικείμενα του σεμιναρίου το οποίο έχει τόσο θεωρητικό όσο και -κυρίως- πρακτικό προσανατολισμό.

Το κόστος συμμετοχής των σεμιναρίων ανέρχεται στα 380 ευρώ

Δεδομένου των ολιγομελών τμημάτων παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν άμεσα στο Επιμελητήριο ώστε  να μπουν σε σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Επιμελητήριο στο τηλέφωνο 2645022686, υπεύθυνη κα Λάζαρη

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Σωτήριος Σκιαδαρέσης

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ