ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΝΤΕRREG VA Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020 «Craft Lab» Αφορά επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς 1. Χειροτέχνες υφαντών και συναφών υλικών 2. Αγγειοπλάστες και ασκούντες συναφή επαγγέλματα 3. Επιγραφοποιοί, ζωγράφοι διακοσμήσεων, και χαράκτες 4. Επιχειρήσεις με σχετική με τα παραπάνω προϊόντα εμπορική δραστηριότητα
05/11/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

epimelitiriolefkadaslogo-GR_F6317.jpg

 

Τo Επιμελητήριο Λευκάδας συμμετέχει ως εταίρος στο πρόγραμμα INTERREG VA Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020 «Craft Lab», στον Άξονα 1- Καινοτομία και Ανταγωνιστικότητα και έχει ως στόχο την προώθηση του επιχειρηματικού πνεύματος στους νέους για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων στον τομέα της χειροτεχνίας και ειδικότερα στους τομείς της κεραμικής, του ψηφιδωτού και του υφαντού.

Το παρόν ερωτηματολόγιο αποτελεί μέρος της Μελέτης «Ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης των επιλεχθέντων στο πλαίσιο του έργου κλάδων χειροτεχνίας (του πηλού/ κεραμικής, του μωσαϊκού/ ψηφιδωτού και των υφασμάτων/ υφαντών/ κεντήματος» (Πακέτο Εργασίας 3 έργου CRAFT LAB).

Ο φορέας απευθύνει πρόσκληση στις επιχειρήσεις-μέλη του που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς να το συμπληρώσουν:

1.   Χειροτέχνες υφαντών και συναφών υλικών

2.   Αγγειοπλάστες και ασκούντες συναφή επαγγέλματα

3.   Επιγραφοποιοί, ζωγράφοι διακοσμήσεων, και χαράκτες

4.   Επιχειρήσεις με σχετική με τα παραπάνω προϊόντα εμπορική δραστηριότητα

Βρείτε το ερωτηματολόγιο εδώ.

Καταληκτική ημερομηνία για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι η 11η Νοεμβρίου 2018 και μπορείτε να το  αποστείλετε στο info.lefkadachamber@gmail.com

H συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας.

 

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
EROTIMATOLOGIO_CRAFTLABS_teliko_F4355.docx

 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ