ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας και Πρόεδρος του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών κ. Σκιαδαρέσης στον εορτασμό των 80 χρόνων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κατόπιν πρόσκλησης του Πρύτανη του Πανεπιστημίου
07/11/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Eikona5_F31981.pngΣτην επίσημη τελετή εορτασμού της 80ης επετείου από την ίδρυση του Πανεπιστήμιου Πειραιώς, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας και Πρόεδρος του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών κ. Σκιαδαρέσης την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, κατόπιν πρόσκλησης του Πρύτανη του Πανεπιστημίου.

 

Κατά το επετειακό 80ο έτος της λειτουργίας του, η ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Πειραιώς, οργάνωσε σειρά εκδηλώσεων προκειμένου να καταγράψει και να προβάλει το έργο που έχει συντελεστεί, να τιμήσει όλους όσους συνέβαλαν στην ανάπτυξη του Ιδρύματος, να φέρει ξανά στο Πανεπιστήμιο τους αποφοίτους του, να έλθει σε επαφή με την οικονομία και να χαράξει τη μελλοντική του πορεία.

Η επίσημη τελετή εορτασμού τελούσε υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Πρόεδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου, ο οποίος  τίμησε  την εκδήλωση με την παρουσία του, απηύθυνε χαιρετισμό και του απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο του ιδρύματος.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018.

 

Eikona3_F31854.png

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

 

 

 

 

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ