ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ - ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ CDPR
ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ - ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ CDPR
13/12/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

Το Επιμελητήριο Λευκάδας διοργανώνει μία άκρως ενδιαφέρουσα όσο και επίκαιρη ημερίδα επιχειρηματικότητας, που απευθύνεται σε επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου  2018 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου (Γολέμη 5-7. 1ος όροφος) και θα περιλαμβάνει 2 θεματικές ενότητες:

1. GDPD – Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ομιλητής – εισηγητής ο κ. Χαρισιάδης Δημήτριος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας συμβούλων επιχειρήσεων CondorexConsultingServicesLTD.

    
2. Ρυθμίσεις δανείων και οφειλών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών.

 

-     Αναδιάρθρωση και ρύθμιση δανείων με σκοπό τη μείωση του τραπεζικού κόστους δανεισμού, μέσω του Κώδικα Δεοντολογίας της Τράπεζας της Ελλάδος.

-     Κόκκινα Δάνεια, Προστασία επιχειρήσεων από τις Τράπεζες.

-     Απεγκλωβισμός από τις Τράπεζες με βιώσιμες λύσεις και επιτόκια

-     Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων.

Η ενημέρωση περιλαμβάνει και όλα τα νέα μέτρα του νέου νομοσχεδίου του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων που ψηφίστηκε τον Ιούλιο του 2018.

Ομιλητής – εισηγητής ο κ. Γαλλιάκης Χρήστος, Σύμβουλος Διοίκησης της εταιρείας συμβούλων επιχειρήσεων CondorexConsultingServicesLTD.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηριακού Όμιλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ) και του Επιμελητηρίου Λευκάδας και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων CondorexConsultingServicesLTD.

OEOAEN και το Επιμελητήριο Λευκάδας, έχοντας ως στόχο την πληρέστερη ενημέρωση και στήριξη των μελών του και σε συνεννόηση με την εταιρεία CondorexConsultingServicesLTD, παρέχει σε όσα μέλη συμμετάσχουν τη δυνατότητα για:

 

Α) Δωρεάν εκτίμηση της ετοιμότητας συμμόρφωσης της επιχειρήσης με το GDPR.

Β) Δωρεάν έλεγχο των κριτηρίων υπαγωγής στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ
HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ