ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Το Επιμελητήριο Λευκάδας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης
20/05/2019
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

61042681_854877138199698_7275374342555303936_n_F29949.jpg 

Επίσκεψη στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λευκάδας πραγματοποίησε το Σάββατο 11 Μαΐου  ο πρώην Υπουργός και νυν Ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, στα πλαίσια της περιοδείας του στη Λευκάδα για τις επικείμενες Ευρωεκλογές.

 

Κατά τη συνάντηση,  ο Πρόεδρος κ. Σκιαδαρέσης, είχε την ευκαιρία να παραθέσει στον κ. Κεφαλογιάννη  ορισμένα κρίσιμα ζητήματα τα οποία απασχολούν την Ελληνική οικονομία, και κυρίως θέματα που άπτονται του επιχειρηματικού κλάδου. Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στις επιχειρήσεις των νησιωτικών περιοχών,  τις οποίες εκπροσωπεί ο κ. Σκιαδαρέσης ως Πρόεδρος του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικων Νησιών.

 

Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε και από τις δύο πλευρές στην ανάγκη αμεσότερης επαφής του Ευρωκοινοβουλίου με τα κατά τόπους Επιμελητήρια, ώστε να εξασφαλίζεται αποτελεσματική επικοινωνία και διάχυση της πληροφόρησης.

 

Ο κ.  Κεφαλογιάννης, που βρίσκεται πάντα κοντά στο Επιμελητήριο Λευκάδας καθώς και στα Νησιωτικά Επιμελητήρια, άκουσε με προσοχή τις τοποθετήσεις του Προέδρου, και δεσμεύτηκε για την καταβολή κάθε δυνατής προσπάθειας για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ