ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πρόγραμμα επανεκπαίδευσης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών
12/03/2020
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Πρόγραμμα επανεκπαίδευσης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η σχετική ρύθμιση που αφορά τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλης της χώρας και πολύ πιθανόν η παράταση του χρόνου επανεκπαίδευσης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Μετά από κινητοποίηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου και σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) συμφώνησε μια σημαντική παροχή για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που θέλουν να επανεκπαιδευθούν. Εξασφαλίστηκε η εκπαίδευση να γίνει εξ’ αποστάσεως (e-learning) και λόγω κορονοϊού και λόγω εξυπηρέτησης -διευκόλυνσης των ενδιαφερομένων.

Ακόμη περισσότερο διασφαλίστηκε και ότι, οι έως και 45 ώρες επανεκπαίδευσης που θα δοθούν στους τομείς Β και Γ και αυτές θα στοιχίζουν προνομιακά μόνον 10 ευρώ ανά εκπαιδευόμενο και ανά πρόγραμμα. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και να ενταχθούν στα εκπαιδευτικά σεμινάρια e-learning τα οποία θα διενεργεί το ΕΙΑΣ για λογαριασμό όλων των Επιμελητηρίων της χώρας προκειμένου να διευκολύνει τους επαγγελματίες, να υλοποιήσουν από όποιο μέρος της Ελλάδας και να βρίσκονται την εκπαίδευσή τους και να αποφύγουν την απώλεια της άδειάς τους. Καλούνται στο πλαίσιο αυτό όλοι οι ενδιαφερόμενοι να είναι σε ετοιμότητα για να εκκινήσουν άμεσα την επαναπιστοποίησή τους μόλις  ανακοινωθεί η παράταση.

 

Επισυνάπτεται το Προγράμματα Επανεκπαίδευσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, εγκεκριμένα από την αρμόδια Διεύθυνση της Τράπεζας της Ελλάδος


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
PROGRAMMAEPANEKPAIDEFSISEIAS_F24553.docx.pdf

 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ