ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Nέο πρωτόκολλο καθαρισμού της Airbnb
04/05/2020
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

katharisma270420_F16820.jpg 

Η Airbnb παρουσίασε ένα νέο πρωτόκολλο καθαρισμού και απολύμανσης των καταλυμάτων που περιλαμβάνει στην πλατφόρμα της. Στόχος της, όπως η ίδια αναφέρει, είναι να υποστηρίξει και να προετοιμάσει την κοινότητα για τα μελλοντικά ταξίδια. Στο επίκεντρο θέτει την υγεία και την πρόληψη.

Η πρωτοβουλία θα ξεκινήσει τον Μάιο. Προβλέπει να δίδεται πιστοποιητικό στους οικοδεσπότες που έχουν ολοκληρώσει μια εκπαίδευση στους νέους κανόνες υγιεινής. Οι κανόνες καταρτίστηκαν βάσει των συστάσεων των αμερικανικών υγειονομικών αρχών και εμπειρογνωμόνων της υγείας.

Το Πρωτόκολλο Καθαρισμού της Airbnb θα παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για τον καθαρισμό του κάθε δωματίου ενός σπιτιού. Θα περιλαμβάνει “συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την πρόληψη της νόσου Covid-19, όπως η χρήση ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού, (μάσκες και γάντια για τους οικοδεσπότες ή τα συνεργεία καθαρισμού), καθώς και απολυμαντικά εγκεκριμένα από τις ρυθμιστικές αρχές”.

Η σύσταση προς τους οικοδεσπότες είναι επίσης να αφήνουν να περνά ένα 24ωρο για να δεχθούν έναν νέο πελάτη.

Οι οικοδεσπότες που δεν μπορούν να συμμορφωθούν με το πρωτόκολλο καθαρισμού ή να λάβουν πιστοποιητικό, μπορούν να επιλέξουν το κατάλυμά τους να μένει κενό για 72 ώρες μεταξύ κάθε πελάτη.

Οι πελάτες θα μπορούν σαφώς να διαπιστώνουν εάν ο οικοδεσπότης τους έχει λάβει πιστοποιητικό, αν περιμένει 72 ώρες μεταξύ της αναχώρησης ενός πελάτη και της άφιξης ενός άλλου ή αν επιλέγει να μην συμμορφωθεί με το νέο πρωτόκολλο.

πηγή: BNB


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ