ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ & ΕΣΤΙΑΣΗ
07/07/2020
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ & ΕΣΤΙΑΣΗ

webinars_F19506.png 

 

Περισσότεροι από 1.000 συμμετέχοντες  παρακολούθησαν τα δωρεάν σεμινάρια δια ζώσης και webinar που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Λευκάδας προκειμένου να ενημερώσει τις επιχειρήσεις-μέλη του για τις νέες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωναϊού και οι οποίες επηρεάζουν και καθορίζουν τον τρόπο επαναλειτουργίας των καταλυμάτων.

Λόγω της συνεχιζόμενης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, το σεμινάριο για τα καταλύματα θα επαναληφθεί στις 16/7. Παράλληλα λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων και στις υπηρεσίες εστίασης την ίδια ημερομηνία θα διεξαχθεί webinar που θα αναλύσει τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

Αναλυτικά:

 

  • Παρακολούθηση μέσω διαδικτύου(webinar) για την εστίαση

 

Πέμπτη 16/7 11:00-12:00

 

 

  • Παρακολούθηση μέσω διαδικτύου(webinar) για τα καταλύματα

 

Πέμπτη 16/7 12:30-14:00

 

Επικεφαλής Εισηγήτρια κυρία Παρηγορίδη Ιωάννα Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

 

 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή μέσω e-mail στο enimerosi.lefkadachamber@gmail.com ή καλώντας στο 2645022686(κα Λάζαρη) δηλώνοντας ονοματεπώνυμο ΑΦΜ κιν. τηλέφωνο και e-mail.

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ
HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ