ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕ-ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΦΥΡΑ
10/08/2020
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕ-ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΦΥΡΑ

 

images(1)_F24246.jpg 

Το Επιμελητήριο Λευκάδας σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών διοργανώνει ενημερωτική e-ημερίδα ώστε όλοι οι δικαιούχοι-μέλη μας να ενημερωθούν σχετικά, με σκοπό να αιτηθούν και να λάβουν την κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών, μέσω του προγράμματος γέφυρα. 

Η τηλε-ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 11:00-12:00 με  Κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτη Κουρμούση.

Δικαιούχοι του προγράμματος μεταξύ άλλων είναι: ελεύθεροι επαγγελματίες, φυσικά πρόσωπα με ατομική επιχείρηση σε κλάδους που έχουν πληγεί, εταίροι προσωπικών ή κεφαλαιουχικών εταιριών, των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί υποχρεωτικά κ.α.

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε η λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών, για την επιδότηση δανείων με υποθήκη στην 1η κατοικία (ν. 4714/2020 επισυνάπτεται), όσων επλήγησαν από τις συνέπειες της πρόσφατης παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης του COVID-19 (http://www.keyd.gov.gr/covid19-gefyra/).

Σημειώσατε ότι οι αιτήσεις για το πρόγραμμα γέφυρα ξεκινούν στις 3/8/2020 και ολοκληρώνονται στις 30/9/2020.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή μέσω e-mail στο enimerosi.lefkadachamber@gmail.com ή καλώντας στο 2645022686(κα Λάζαρη) δηλώνοντας ονοματεπώνυμο ΑΦΜ κιν. τηλέφωνο και e-mail.

 

 

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ