ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

1ο σεμινάριο /3ος Κύκλος Επιχειρηματικών Σεμιναρίων ΣΕΒΠΕ&ΔΕ - Δίκτυο ΠΡΑΞΗ
19/10/2020
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

O Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΒΠΕ&ΔΕ) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas, ανακοινώνουν την έναρξη του 3ου  Κύκλου Επιχειρηματικών Σεμιναρίων, που διοργανώνουν στο πλαίσιο της συνεργασίας τους και που για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας από την πανδημία COVID-19, θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά.

 

Ο ΣΕΒΠΕ&ΔΕ και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ σας προσκαλούν στο 1ο σεμινάριο, με θέμα:

 

«Παρουσίαση της προκήρυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής “Building a low-carbon, climate resilient future: Research and Innovation in support of the European Green Deal”»

Το  σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής Zoom, την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020  και  ώρες 17:00 – 19:00, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες,ενώ παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης κατόπιν αίτησης.

Η προκήρυξη “European Green Deal”, που δημοσιεύθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου κι έχει προθεσμία υποβολής την 26η Ιανουαρίου 2021, εντάσσεται στο πρόγραμμα πλαίσιο Ορίζοντας 2020 και απευθύνεται, μεταξύ άλλων, σε ΜμΕ και βιομηχανίες. H προκήρυξη Green Deal αναμένεται να συνεισφέρει στην πράσινη και ψηφιακή ανάκαμψη, καθώς και να αυξήσει την κοινωνική ανθεκτικότητα εστιάζοντας σε τομείς όπως η γεωργία, η βιοποικιλότητα, οι εναλλακτικές πηγές ενέργειας, οι καθαρές μεταφορές και ο εκσυγχρονισμός της βιομηχανίας με την υιοθέτηση  του μοντέλου της κυκλικής οικονομίας. Στην εκδήλωση θα παρουσιασθούν οι θεματικές περιοχές της προκήρυξης, οι κανόνες συμμετοχής, καθώς και τρόποι αναζήτησης συνεργασιών.

 

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στο 1ο σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή πατώντας εδώ.

Οδηγίες για την συμμετοχή σας θα αποσταλούν με νέα ενημέρωση.

Τα σεμινάρια στοχεύουν στην ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας μέσα από την ανάδειξη ευκαιριών χρηματοδότησης, εξωστρέφειας και διεθνοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρηματικών και εργοδοτικών φορέων. Ομιλητές των σεμιναρίων θα είναι εξειδικευμένα στελέχη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ. Για το πλήρες πρόγραμμα του 3ου  Κύκλου Επιχειρηματικών Σεμιναρίων, συμβουλευθείτε το συνημμένο αρχείο.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 2610620815 (κ. Σιώζου, κ. Μπλαβάκη).


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
3osKyklosEpicheirimatikonSeminarion_F11065.pdf

 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ