ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
29/01/2021
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

images_F4400_F14340.jpg 

«ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ»

Στην κρίσιμη εποχή που διανύουμε το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να καθίσουμε και να περιμένουμε ( Steve Blank). Αντίθετα, αναπροσαρμόζουμε  τη στρατηγική μας ακολουθώντας τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα που αναδύονται, βελτιστοποιούμε το προϊόν και τις υπηρεσίες μας. Δημιουργούμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική".

Το Επιμελητήριο Λευκάδας  σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς σχεδιάζει μια σειρά από ταχύρρυθμα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης που θα απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες αλλά και τους εργαζόμενους  και θα παρέχουν στους συμμετέχοντες και τη σχετική πιστοποίηση.

Τα προγράμματα θα πραγματοποιηθούν τόσο εξ αποστάσεως όσο και δια ζώσης και σε χρόνους που να σας εξυπηρετούν, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα μέτρα προστασίας αλλά και τις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχικότητας .

Στόχος μας είναι τα προγράμματα αυτά να είναι προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες και να καλύπτουν τους στόχους των επιχειρήσεών σας, εφόσον εσείς αποτελείτε τον βασικότερο και ουσιαστικότερο πυλώνα της νησιωτικής επιχειρηματικότητας. Για το λόγο αυτό ζητάμε και τη δική σας συμβολή προκειμένου να καταγράψουμε τις ανάγκες σας και να συνδημιουργήσουμε επαγγελματικά εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου κι αναγνώρισης.

Εάν επιθυμείτε να καταγραφεί και η δική σας άποψη, συμπληρώσετε το επισυναπτόμενο ερωτηματολόγιο, το οποίο διαρκεί λιγότερο από 5 λεπτά

Για τον καλύτερο σχεδιασμό των προγραμμάτων, θα θέλαμε τις απαντήσεις σας έως 10 Φεβρουαρίου .

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων .

Εκ της Διοικήσεως  του Επιμελητηρίου Λευκάδας

 

Επικοινωνία : Αθανασίου Πηνελόπη – 2645022381

e-mail: gemi.lefkadachamber@gmail.com

 

 

 

 

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
EPIMELITIRIOLEFKADASANAKOINOSI_F16348.docx

 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ