ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Δύο Διεθνείς Διαγωνισμοί Ποιότητας Επιτραπέζιας Ελιάς & Ελαιολάδου στη Detrop Boutique 2-4 Απριλίου 2022
28/02/2022
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

olive_F29847.png

Δύο νέοι θεσμοί, αποτέλεσμα συνεργασίας της  ΔΕΘ - HELEXPO με την Επιστημονική Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου & Ελιάς -ΦΙΛΑΙΟΣ, ήλθαν για να εμπλουτίσουν τις προσπάθειες ανάπτυξης του ελαιοκομικού τομέα και προβολής των προϊόντων του. Πρόκειται για τους Διεθνείς Διαγωνισμούς Ποιότητας Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου OLIVE OIL TROPHY και Επιτραπέζιων Ελιών TABLE OLIVES TROPHY. 

Στην προσεχή DETROP BOUTIQUE 2022 που θα πραγματοποιηθεί από 2-4 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, οι τυποποιητικές, εμπορικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις του ελαιολάδου και της επιτραπέζιας ελιάς θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα βραβείο για την ποιότητα των προϊόντων τους, στο πλαίσιο των δύο νέων πρωτοβουλιών. Στους δύο διαγωνισμούς μπορούν να συμμετέχουν τόσο οι εκθέτες της DETROP Boutique 2022, όσο και όλες οι επιχειρήσεις του τομέα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και επιθυμούν μια διάκριση κύρους για τα προϊόντα τους.

Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να στείλουν δείγματα στο διαγωνισμό:  για περισσότερες πληροφορίες (κανονισμός, αίτηση συμμετοχής κα) μπορείτε να μπείτε εδώ.

Επίσης οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν με σταντ στην έκθεση DETROP BOUTIQUE επωφελούμενη της έκπτωσης του 20% (στο ίχνος εδάφους)

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα σε εταιρίες να συμμετέχουν ως χορηγοί κερδίζοντας ευρεία προβολή και πολλά ανταποδοτικά οφέλη αναλόγως του πακέτου που θα επιλέξουν.


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ