ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πρόσκληση συμμετοχής στην 18η Διεθνή Έκθεση Αλεξανδρούπολης alexpo2018
Πρόσκληση συμμετοχής στην 18η Διεθνή Έκθεση Αλεξανδρούπολης alexpo2018
16/04/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

   

 

Θέμα: «Πρόσκληση συμμετοχής στην 18η Διεθνή Έκθεση Αλεξανδρούπολης alexpo2018».

 

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου και εγώ προσωπικά, είμαστε, στην ευχάριστη θέση να προσκαλέσουμε εσάς και τα μέλη του Επιμελητηρίου σας να συμμετέχετε στην 18η Διεθνή Έκθεση alexpo2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως 19 Ιουνίου 2018 στην Αλεξανδρούπολη.

Η alexpo2018 διοργανώνεται κάθε δυο χρόνια στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, σε στεγασμένο χώρο 3.000 τμ. Αποτελεί το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός στην Π.Ε Έβρου και για ακόμη μια χρονιά αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών.

 

Στην φετινή alexpo θα δοθεί έμφαση στον κλάδο της Γαστρονομίας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις και προωθητικές ενέργειες με στόχο την ανάδειξη των προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα. Σχεδιάζονται εκδηλώσεις προβολής προϊόντων και γευσιγνωσίας, όπως και εμφανίσεις γνωστών σεφ που θα μαγειρέψουν ζωντανά μπροστά στο κοινό.

Επίσης, οι επισκέπτες του εκθεσιακού χώρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσει πολιτιστικές εκδηλώσεις αποτελούμενες από μουσικές συναυλίες και χορευτικές παραστάσεις.

Η alexpo2018 θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή περίπου εκατόν πενήντα επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους κλάδους:

Επιχειρήσεις τεχνολογίας & Πληροφορικής

Ενέργειας

Τροφίμων και ποτών

Υπηρεσίες Προβολής & Διαφήμισης,

Υπηρεσίες Υγείας & Αισθητικής

Αγροτικών Ειδών & Ειδών Κατοικίας

 Επίσης, στην ηλεκτρονική σελίδα www.alexpo.gr μπορείτε να λάβετε περαιτέρω πληροφορίες για την έκθεση και το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων καθώς και να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

 

 

Ελπίζουμε για την θετική απάντησή σας και θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στην 18η Διεθνή Έκθεση Αλεξανδρούπολης «alexpo2018».

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

*Για την αρτιότερη οργάνωση, παρακαλούμε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας το αργότερο έως την 10η Μαΐου 2018, υποβάλλοντας τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής. Για εξόφληση του κόστους συμμετοχής έως την 25η Μαΐου 2018 εφαρμόζεται εκπτωτική τιμολογιακή πολιτική. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 25510-35848 εσ.5 ή 25510-38910, κα Βρετοπούλου & κος Μινάρδος.

 
 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ