ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Το Επιμελητήριο Λευκάδας επισκέφθηκε η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου
22/04/2021
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

175984549_1210847156029933_4745250618434724805_n_F31705.jpg 

Το επιμελητήριο Λευκάδας επισκέφτηκε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κα  Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου την Τετάρτη το πρωί όπου την υποδέχτηκε ο πρόεδρος του φορέα κος Σωτήρης Σκιαδαρέσης και μέλη της διοικητικής επιτροπής κάνοντας έναν  εποικοδομητικό διάλογο. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε προβλήματα που ταλανίζουν χρόνια τον τόπο, καθώς και στις νέες καταστάσεις που επέβαλε η πανδημία.

Ο πρόεδρος αναφέρθηκε στο βραβευμένο brandname της Λευκάδας και στον Οργανισμό τουρισμού, ένα όνειρο του  που θέλει να πάρει σάρκα και οστά το 2021 μέσα από το Επιμελητήριο, την Ένωση Ξενοδόχων, την συνομοσπονδία ενοικιαζόμενων δωματίων, τον κλάδο επισιτισμού και αρκετούς ιδιώτες. Ο κος Σκιαδαρέσης προσκάλεσε και την περιφέρεια Ιονίων νήσων  να συμμετάσχει στον οργανισμό τουρισμού όπως θα πράξει και ο Δήμος Λευκάδας.

Η κα Περιφερειάρχης δήλωσε ότι πολύ σωστά οι φορείς του κάθε νησιού κάνουν τις δικές τους προσπάθειες για την ανάδειξη του τοπικού bradname.

Στην τοποθέτησή του ο οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου κος Σκληρός Ευστάθιος εξέφρασε την ανησυχία του Επιμελητηρίου για τα εστιατόρια και για το τι μέλλει γενέσθαι καθώς στο πρόγραμμα  «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων» δεν ευνοήθηκαν τα μέλη του κλάδου. Η περιφερειάρχης δήλωσε πως η Περιφέρεια θα τρέξει ένα νέο πρόγραμμα και θα έχουν την ευχέρεια να καταθέσουν ξανά την πρόταση τους.

Ο κ. Σκιαδαρέσης παίρνοντας τον λόγο ζήτησε στο νέο πρόγραμμα να διαχωριστούν τα ξενοδοχεία από τα εστιατόρια ώστε να ωφεληθούν περισσότεροι ιδιοκτήτες εστιατορίων.  

  

  

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος

 

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

 

 

 

 

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ