ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ Δ.Ε ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
19/04/2022
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

Έπειτα από πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λευκάδας πραγματοποιήθηκε χθες 18/4/2022στοΔήμο Λευκάδας συνάντηση μεταξύ του προέδρου του Επιμελητηρίου Σ. Σκιαδαρέση και τωνμελών της ΔΕ κ. Ν. Γαζή και Ε. Σκληρό, του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Ε. Ζουριδάκη, της προϊσταμένης της Κτηματικής Υπηρεσίας κ. Μ.Τζωρτζοπούλου , του νομικού συμβούλου του δημάρχου κ. Φ. Γράψα, του μελετητή κ. Δ. Μεσσήνη και εκπρόσωπων της πολεοδομίας με θέμα την επίλυση του προβλήματος της επιβολής προστίμων για τη χρήση του παλαιού αιγιαλού στη παραλία του Νυδριού.

Τα τελευταία χρόνια δεκάδες επιχειρήσεις στο Νυδρί βρίσκονται αντιμέτωπες με την επιβολή εξοντωτικών προστίμων από τη Κτηματική Υπηρεσία εξαιτίας της μη εφαρμογής του σχεδίου πόλεως στην ευρύτερη περιοχή του Νυδριού. Το Επιμελητήριο Λευκάδας και ο πρόεδρος προσωπικά έπειτα από επαφές με τον Υφυπουργό κ. Α. Βεσυρόπουλο και την προϊσταμένη της Κτηματικής Υπηρεσίας ζήτησε από του αρμόδιους φορείς να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη συνάντηση με στόχο την εύρεση άμεσης λύσης του προβλήματος καθώς οι επιχειρήσεις μέσα σε όλες αυτές τις δύσκολες συνθήκες δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν και στην επιβολή νέων προστίμων για τη χρήση του παλαιού αιγιαλού.

Έπειτα από μια εποικοδομητική συζήτηση τέθηκαν προτάσεις οι οποίες θα μελετηθούν από τους αρμόδιους φορείς ώστε να επέλθει άμεσα οριστική λύση. Το Επιμελητήριο Λευκάδας θα βρίσκεται πάντα δίπλα στον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού μας και θα συμβάλλει στην επίλυση οποιονδήποτε προβλημάτων προκύπτουν.

 

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Σ. Σκιαδαρέσης

 

foto1_F23406.png

 

foto2_F23563.png

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ