 |
481858160_1102935715181844_8480170014671484349_n_F514472763.jpg |
 |
IMG-54efcd146fe0afbe9284610a1bc35196-V_F7119889.jpg |
|
Στα πλαίσια της έκθεσης Food Expo 2025, παράλληλες εκδηλώσεις έλαβαν χώρα που πρόσφεραν γνώση και έμπνευση. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας συμμετείχε στο stage στα πλαίσια των cooking shows με θεματική «The Greek Food Tour» που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της τριήμερης έκθεσης όπου περιφέρειες από όλη την Ελλάδα παρουσίασαν τη γαστρονομική τους κληρονομιά και είχαν ως στόχο να προβάλλουν τη μοναδική γαστρονομική και διατροφική αξία των ελληνικών τροφίμων και ποτών, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάδειξη των εξαγωγικών δυνατοτήτων των ελληνικών προϊόντων στην παγκόσμια αγορά. Στα πλαίσια αυτά ο κ. Σκιαδαρέσης μίλησε για τη Λευκάδα, τις συνέργειες ανάμεσα σε πρωτογενή και τριτογενή τομέα, το φεστιβάλ γαστρονομίας που φέτος στόχος είναι να φιλοξενήσει περίπτερα από όλα τα Ιόνια Νησιά & το Λευκαδίτικο πρωινό!
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ιδιαίτερα πιάτα, όπως αυτά του chef Ευριπίδη Γκόγκου με θέμα “Το Νόστιμο Ιόνιο” για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Θα θέλαμε να θυμίσουμε ότι οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Λευκάδας που συμμετείχαν με τη στήριξή του, ήταν το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής « ΓΑΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» και το αρτοποιείο «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΖΩΗ- ΚΑΡΑΛΗ».
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ


|