ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συμμετοχή Επιμελητήριου Λευκάδας στην έκθεση Greece the wedding destination
19/01/2017
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

16118345_1273524966024516_2130370040_n_F69.jpgΤο Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι έλαβε μέρος με μεγάλη επιτυχία με δικό του περίπτερο στην έκθεση Greecetheweddingdestination στο πλαίσιο της BridalExpo.

Η BridalExpo αποτελεί μια μοναδική έκθεση γάμου και βάφτισης που διοργανώνεται κάθε Ιανουάριο. Η έκθεση έλαβε χώρα τις 14-16 Ιανουαρίου 2017, στο ωραιότερο κτήριο της Αθήνας, το Ζάππειο Μέγαρο.

Στόχος της συμμετοχής αυτής του φορέα είναι η προβολή της Λευκάδας ως κορυφαίο Ελληνικό προορισμό για τη διοργάνωση γάμων, βαφτίσεων και γαμήλιων ταξιδιών από μελλόνυμφους της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το ειδικό τμήμα που προβάλει την Ελλάδα σαν γαμήλιο προορισμό συγκεντρώνει το ενδιαφέρον μελλονύμφων, wedding planners, επίσημων φορέων και δημοσιογράφων. Το τμήμα αυτό στα πλαίσια της έκθεσης ξεκίνησε το 2016 με μεγάλη επιτυχία όπου παρουσιάστηκαν 12 γαμήλιοι προορισμοί και φέτος όπως αναμένονταν είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και απήχηση.

Αποτελεί μεγάλη πρόκληση να γίνει η Ελλάδα ο απόλυτος γαμήλιος προορισμός και να αναδειχθεί ο «γαμήλιος τουρισμός» στο νησί μας. Στο περίπτερο της Λευκάδας δέσποζε το μπλε χρώμα και φωτογραφίες με τη φυσική ομορφιά του νησιού μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση σε αυτό όπως διαπιστώθηκε ήταν ιδιαίτερα αυξημένη σε σχέση με τα περίπτερα των άλλων προορισμών, γεγονός που πιστοποιεί για μια ακόμη φορά αφενός μεν ότι το Επιμελητήριο έκανε αρκετά καλή δουλειά αφετέρου δε ότι η Λευκάδα αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό με πολλές προοπτικές.

 

 

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ