ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
15/03/2017
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέσης Σωτήρης, παρευρέθηκε την Κυριακή 12/3 το πρωί στην τελετή ονομασίας του περιβάλλοντος χώρου του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής στην κάτω Ηλιούπολη σε «Πλατεία Λευκαδίων», που οργάνωσε ο Δήμος Ηλιούπολης και ο Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης και Γύρω Δήμων «Η Φανερωμένη». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μετά τη Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλου.

Το ίδιο απόγευμα ο κ. Σκιαδαρέσης παρευρέθηκε στην εκδήλωση της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας, με θέμα «Η Επτανησιακή κουζίνα, οι παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα» - Γαστρονομική & Πολιτιστική Περιήγηση, στο πλαίσιο της ανάδειξης του γαστρονομικού τουρισμού των νησιών του Ιονίου Πελάγους. Η εκδήλωση έλαβε χώρα με μεγάλη επιτυχία στο αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού και πραγματοποιήθηκε από την αιγίδα τόσο του Επιμελητηρίου Λευκάδας όσο και άλλων φορέων των Ιονίων Νήσων. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης υπήρχαν περίπτερα με γεύσεις των Ιονίων Νήσων, στα οποία οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν γεύσεις από τα Επτάνησα.

 

Στην εκδήλωση αυτή, η επιχειρηματίας προώθησης παραδοσιακών προϊόντων η κ. Όλγα Μανωλίτση παρουσίασε τη λευκαδίτικη γαστρονομία και ανέδειξε τα παραδοσιακά προϊόντα της Λευκάδας.

Katagrafi_F27611.JPG

 

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

 

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ