ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ BRAND NAME
10/04/2017
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

Χθες το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητήριου έλαβε χώρα Συνέντευξη Τύπου για το προτεινόμενο από το Επιμελητήριο brand name της Λευκάδας, με παρουσία των περισσοτέρων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του νησιού.   Ο Πρόεδρος κ. Σκιαδαρέσης με τον Συνεργάτη Τουρισμού του Επιμελητηρίου κ. Μιχαηλίδη απάντησαν και έλυσαν όλες τις απορίες των δημοσιογράφων για την πρόταση του brand name που παρουσίασε το Επιμελητήριο Λευκάδας τις 11 Μαρτίου.

Λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί συνάντηση των θεσμικών φορέων στην αίθουσα Διοικητικών Συμβουλίων του Επιμελητηρίου και συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν το προτεινόμενο brandname. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Δρακονταειδής, ο Αντιδήμαρχος κ. Περδικάρης, η υπάλληλος του Αυτοτελούς Tμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Λευκάδας κα Γράψα, ο Δήμαρχος Μεγανησίου κ. Δάγλας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Θερμός, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελλομένου κα Ροντογιάννη και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Νικιάνας κ. Μανωλίτσης. Ο Αντιπεριφερειάρχης κος Χαλικιάς απουσίαζε σε σημαντικές συναντήσεις στην Αθήνα και όπως συζήτησαν τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου θα γίνει ξεχωριστή συνάντηση μαζί του αμέσως μετά το Πάσχα.

Η συνάντηση και η Συνέντευξη Τύπου διεξήχθησαν σε θετικό κλίμα. Επιβεβαιώθηκε η βούληση όλων των θεσμικών φορέων για συνεργασία   και αποφασίστηκε ότι τις επόμενες ημέρες,   μετά και από την συνάντηση του Προέδρου με τον κο Αντιπεριφερειάρχη, θα ακολουθηθούν οι τυπικές διαδικασίες για την επισφράγιση της συνεργασίας.

 

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ