ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Υλοποιήθηκε η ημερίδα για τα Πνευματικά Δικαιώματα στη Λευκάδα
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουλίου το πρωί η ειδική ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Λευκάδας για τα Πνευματικά Δικαιώματα
24/07/2017
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

20227540_1454855041224840_282544205_o_F17908.jpgΠραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουλίου το πρωί η ειδική ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Λευκάδας για τα Πνευματικά Δικαιώματα και την προστασία των επιχειρήσεων και επαγγελματιών σε συνεργασία με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων «Αυτοδιαχείριση».

Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν λεπτομερώς από τον Πρόεδρο της «Αυτοδιαχείρισης» κ. Γλέζο και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λευκαδας κ. Σκιαδαρέση για το πώς μπορεί να γίνει πράξη, για κάθε επιχείρηση, η ωφέλιμη συνεργασία των Επιμελητηρίων και της Αυτοδιαχείρισης. Παράλληλα οι επιχειρηματίες του νησιού, είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα και να συζητήσουν θέματα που αφορούν το φλέγον ζήτημα της διαχείρισης των πνευματικών δικαιωμάτων στη χώρα μας καθώς και να διευκρινίσουν απορίες τους σχετικά με τη συμφωνία και τα οφέλη που προκύπτουν για τις επιχειρήσεις τους.

Ο φορέα μας καλεί τα μέλη του να προσέλθουν στο Επιμελητήριο Λευκάδας προκειμένου να ενημερωθούν και να προβούν σε συμβάσεις με την «Αυτοδιαχείριση» στο αμοιβολόγιο που προέκυψε μετά τη διαπραγμάτευση ΚΕΕ – Αυτοδιαχείρισης, ώστε να απεγκλωβιστούν από την υποχρέωση καταβολής των υπέρογκων ποσών της ΑΕΠΙ Α.Ε. αλλά και να μην έχουν ποινικές και αστικές ευθύνες από την εν λόγω εταιρεία.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ