ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ    ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
αρχική σελίδα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗTΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
05/04/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

30019961_1699490743427934_818922832_n_F30317.jpg

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗTΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Το Επιμελητήριο Λευκάδας επισκέφθηκαν χθες ο Περιφερειακός Διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας κ. Γρανίτσας,  καθώς και η διευθύντρια υποκαταστήματος  Εθνικής Τράπεζας Λευκάδας κα Πανέλου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σκιαδαρέσης,  καλωσόρισε τα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας και ακολούθησε συζήτηση σχετικά με θέματα που άπτονται του επιχειρηματικού και του τραπεζικού χώρου, για την υφιστάμενη συνεργασία Επιμελητηρίου και Εθνικής Τράπεζας και τις προοπτικές για το μέλλον. Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος κ. Σκιαδαρέσης συζήτησε με τα στελέχη την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι επιχειρηματίες σήμερα, αλλά και την υπερφορολόγηση που έχει επιλέξει η κυβέρνηση, αντί της μείωσης των φορολογικών συντελεστών για την οποία αγωνίζονται όλα αυτά τα χρόνια τα Επιμελητήρια.

Οι εκπρόσωποι της Εθνικής Τράπεζας ζήτησαν να μάθουν τις μελλοντικές δράσεις του φορέα που είναι άμεσα συνυφασμένες με τον τουρισμό.

Επίσης, αναφορά έγινε για το κατά πόσον η Εθνική Τράπεζα θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει τους συναδέλφους-μέλη που επιθυμούν να προβούν σε επενδύσεις.  Ο φορέας πιστεύει ότι μόνο μέσα από τις επενδύσεις του ιδιωτικού τομέα μπορούμε να βγούμε από την κρίση.

Ο κ. Γρανίτσας συμφώνησε απόλυτα με τον Πρόεδρο και αποφάσισαν στο τρέχον διάστημα την διοργάνωση εκδήλωσης από το Επιμελητήριο Λευκάδας για την άμεση ενημέρωση των επιχειρηματιών σχετικά με τα χρηματοδοτικά προγράμματα που τρέχουν σήμερα. Στην ενημερωτική αυτή εκδήλωση θα παραβρεθούν εξειδικευμένα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας,  ώστε να ενημερώσουν δια ζώσης τους επιχειρηματίες για την βοήθεια που θα μπορούσε να προσφέρει η Τράπεζα σε όσες επιχειρήσεις αποφασίσουν να επενδύσουν εν μέσω κρίσης.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

 

 

 

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ-ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ